Lesscarbs soppsamling – Enkelt och gott!

Här har jag samlat alla mina soppor. Gemensamt för dem är att de är enkla att göra, innehåller få ingredienser och blir bara godare efter en dag eller två i kylskåp, om det skulle bli något över vill säga. Passar så klart hela familjen!

Soppsamlingen innehåller massor av goda soppor. Välj om du vill äta mejerifritt eller med mejerier. Det är enkelt att byta ut grädde och andra mejeriprodukter mot kokos. Oftast tycker jag inte att det smakar kokos, om du vill gardera dig kan du tillsätta lite citron som mildrar kokossmaken. Det gäller alla sammanhang.

Vill du få en mer mättande soppa?

Tillsätt kokosolja, olivolja, ghee eller en smörklick. Eller varför inte en stor klick aioli. Du kan också tillsätta protein eller stekt halloumi.

Soppsamling
Fänkålssoppa, mums.

Soppsamling – mina favoriter

Goda tillbehör till soppan

 

Soppsamling
Sixtens snabba fisksoppa
soppsamling
Nöt- och fröbröd, riktigt gott.
Soppsamling
Gör en smarrig avokadoröra och ha på the bröd
Soppsamling
Zucchinisoppa, som du gör med eller utan mejerier.

Soppa är så gott och nyttigt. Perfekt att värma och äta flera dagar i rad. Hoppas att du gillar min soppsamling. Den är jag väldigt stolt över.

5/5 (2 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Hej! En liten fråga, ska man slå av vattnet man kokar vitkålen i innan man slår i kokosgrädde?
/Magdalena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *