Erbjudanden och rabatter

Aktuella rabattkoder

Här har jag samlat förmånliga erbjudanden för dig som läser min blogg och följer mina sociala medier. Listan uppdateras löpande med nya erbjudanden och rabattkoder.

Jag samarbetar med utvalda företag som jag gillar och själv handlar av.

Aktivt kol - allt du behöver veta
Vad är aleppotvål?

Hos Bodystore har jag samlat ihop mina favoriter inom hälsa och naturlig skönhet i min egna mini-shop. Om du undrar ”vilken tvål är det Fanny gillar nu igen” så hittar du svaret här!

Rabattkod - Vecka 27

Denna vecka, får du 100 kr rabatt vid köp över 600 kr.

Ange rabattkoden: FANNY27

Kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller vecka 27

Populära inlägg med produkter från Bodystore

Rabattkod Nyttoteket
Rabattkod Nyttoteket

Jag har sedan fler år tillbaka arbetat tillsammans med Nyttoteket. Som har rena produkter utan tillsatser. Produkter jag älskar och använder dagligen. Jag har en stående rabattkod till dig som följer mig!

 

Rabattkod

FANNY20 ger 20% på allt hos Nyttoteket

Arktis Naturals är ett revolutionerande CBD-varumärke som erbjuder unikt framställda och världsledande CBD, nootropics och adaptogena svampprodukter för att hjälpa människor att optimera sin sömn, återhämtning, smärtlindring, stresshantering och hjärnhälsa.

Det som skiljer Arktis Naturals från andra CBD-företag är de unika blandningarna, premiumhampa, certifieringar och rigorösa tester. Alla produkter genomgår triple-batch och tredjeparts laboratorietester för att säkerställa högsta kvalitet CBD och 0% THC-innehåll.

 

Rabattkod

Med med min rabattkod: FANNY25 får du 25% rabatt på allt Hos Arktis Naturals, rabatten gäller tillsvidare!

Läs gärna mitt blogginlägg som där jag berättar mer om Arktis Naturals och deras produkter. 

Som du förstår är jag väldigt intresserad av smarta, hållbara köksgrejer. Jag handlar hos Kökets Favoriter med bra priser och snabb leverans. Nedan finns ett gäng inlägg listade som du gärna får ta en titt på.

Stor skärbräda med förvaring
matsmart lesscarbs

På matsmart finns massor av varor som säljs billigt istället för att slängas. Många välkända varumärken, jag brukar hitta grymma fynd! 

Rabattkod

Ingen aktuell kod just nu

Jag älskar Lindex, och speciellt deras trosor, jag har deras brazilian high och deras high string, perfekta att träna i och till vardags. Så sköna BH utan byglar som är SNYGGA, inte bara sköna. Rekommenderas varmt! 

Rabattkod

Ingen aktuell kod just nu

Varför så schysst?

När du handlar via länkarna på den här sidan får jag några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja mitt arbete som inte kostar dig någonting utöver det du köper till dig själv. Detta kallas affiliatemarknadsföring. Jag använder pengarna till att driva min sajt vilket innefattar kostnader för webbhotell, underhåll av sajten från webbbyrå, månadskostnad för nyhetsbrevstjänsten med mera, men också för att kunna fortsätta producera gratis innehåll till dig.

Jag är transparent mot mina läsare, och jag står jag för en etisk och professionell bloggbransch. Jag följer marknadsföringslagen och vill vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering i mina sociala kanaler.

Jag har självklart skrivit under uppropet #JagSmygerInte. Mina åsikter är inte till salu. Jag rekommenderar endast saker jag själv gillar och använder. 

Har du frågor om detta är du varmt välkommen att hör av dig till mig.

Giftfria julklappstips