Här har jag samlat förmånliga erbjudanden för dig som läser min blogg och följer mina sociala medier. Listan uppdateras löpande med nya erbjudanden och rabattkoder.

Ett enkelt sätt att stötta mig ❤️

När du handlar via länkarna på den här sidan får jag några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja mitt arbete som inte kostar dig någonting utöver det du köper till dig själv. Läs mer om detta längst ner på denna sida.

Aktuella rabattkoder

Jag samarbetar med utvalda företag som jag gillar och själv handlar av. Här nedan hittar du aktuella rabattkoder hos:

  • Bodystore
  • Nyttoteket
  • Arktis Naturals
  • KitchenTime
  • Matsmart
  • Lindex

Bodystore

Jag har olika rabattkoder som byts ut då och då, här är den som gäller nu.:

Rabattkod hos Bodystore vecka 23 2024

FÅ 100 KR RABATT VID KÖP ÖVER 600 KR

Rabattkod: FANNY23

Kan inte kombineras med andra rabattkoder; gäller ej Bruns eller Womensync.

Tips: Börja gärna köpet genom att klicka på knappen ovan. Då får jag en liten ersättning per köp utan att det kostar dig något extra. Att endast använda koden funkar inte. Det är ett enkelt sätt att stötta mitt arbete. Tack!

Läsvärda inlägg med produkter från Bodystore

Jag har skrivit en del guider om hur leva hälsosamt, där jag också tipsar om produkter som du kan köpa hos Bodystore.

Nyttoteket

Jag har sedan fler år tillbaka arbetat tillsammans med Nyttoteket. Som har rena produkter utan tillsatser. Produkter jag älskar och använder dagligen. Jag har en stående rabattkod till dig som följer mig!

Nyttoteket

Rabattkod: FANNY20 ger 20% på allt hos Nyttoteket!

Arktis Naturals

Arktis Naturals är ett revolutionerande CBD-varumärke som erbjuder unikt framställda och världsledande CBD, nootropics och adaptogena svampprodukter för att hjälpa människor att optimera sin sömn, återhämtning, smärtlindring, stresshantering och hjärnhälsa.

Arktis Naturals CBD

Det som skiljer Arktis Naturals från andra CBD-företag är de unika blandningarna, premiumhampa, certifieringar och rigorösa tester. Alla produkter genomgår triple-batch och tredjeparts laboratorietester för att säkerställa högsta kvalitet CBD och 0% THC-innehåll.

Tips: Läs gärna mitt blogginlägg om Arktis Naturals och deras produkter.

Rabattkod: FANNY20 ger 20% på allt hos Nyttoteket!

KitchenTime

Som du förstår är jag väldigt intresserad av smarta, hållbara köksgrejer. Jag handlar hos KitchenTIme med bra priser och snabb leverans. Nedan finns ett gäng inlägg listade som du gärna får ta en titt på.

Ingen aktuell rabattkod. Men spana in KitchenTime, de brukar alltid ha en bra kampanj.

Matsmart

Hos Matsmart finns massor av varor som säljs billigt istället för att slängas. Många välkända varumärken, jag brukar hitta grymma fynd!

Ingen aktuell rabattkod. Men spana in Matsmart, de brukar alltid ha en bra kampanj.

Lindex

Jag älskar Lindex, och speciellt deras trosor, jag har deras brazilian high och deras high string, perfekta att träna i och till vardags. Så sköna BH utan byglar som är SNYGGA, inte bara sköna. Rekommenderas varmt!

Ingen aktuell rabattkod. Men spana in Lindex, de brukar alltid ha en bra kampanj.

Hur du stöttar mig

När du handlar via länkarna på den här sidan får jag några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja mitt arbete som inte kostar dig någonting utöver det du köper till dig själv. Detta kallas affiliatemarknadsföring.

Jag använder pengarna till att driva min sajt vilket innefattar kostnader för webbhotell, underhåll av sajten från webbbyrå, månadskostnad för nyhetsbrevstjänsten med mera, men också för att kunna fortsätta producera gratis innehåll till dig.

Jag är transparent mot mina läsare, och jag står jag för en etisk och professionell bloggbransch. Jag följer marknadsföringslagen och vill vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering i mina sociala kanaler.

Jag har självklart skrivit under uppropet #JagSmygerInte. Mina åsikter är inte till salu. Jag rekommenderar endast saker jag själv gillar och använder.

Har du frågor om detta är du varmt välkommen att hör av dig till mig.

Tack för ditt stöd. /Fanny

Sök