Erbjudanden och rabatter

Aktuella rabattkoder

Här har jag samlat förmånliga erbjudanden för dig som läser min blogg och följer mina sociala medier. Listan uppdateras löpande med nya erbjudanden och rabattkoder.

Jag samarbetar med utvalda företag som jag gillar och själv handlar av.

Aktivt kol - allt du behöver veta
Vad är aleppotvål?

Hos Bodystore har jag samlat ihop mina favoriter inom hälsa och naturlig skönhet i min egna mini-shop. Om du undrar ”vilken tvål är det Fanny gillar nu igen” så hittar du svaret här!

Rabattkod - Vecka 43

Denna vecka, får du 100 kr rabatt vid köp över 600 kr.

Ange rabattkoden: Lesscarbs43

Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, och gäller vecka 43

Populära inlägg med produkter från Bodystore

Jag har under en tid gjort över 40 tightstest. Jag har efter alla dessa tester fastnat för Aimn, och jag har M i alla byxor och alla toppar. Enda undantaget är attention seamless som jag har L i. Tröjorna har jag M eller L, beroende på hur tighta/lösa jag vill att de ska vara.

Rabattkod

Ingen aktuell kod just nu

Som du förstår är jag väldigt intresserad av smarta, hållbara köksgrejer. Jag handlar hos Kökets Favoriter med bra priser och snabb leverans. Nedan finns ett gäng inlägg listade som du gärna får ta en titt på.

Stor skärbräda med förvaring
matsmart lesscarbs

På matsmart finns massor av varor som säljs billigt istället för att slängas. Många välkända varumärken, jag brukar hitta grymma fynd! 

Rabattkod

Vecka 15 får du 12% vid köp för över 350 kr med koden SUPERMAT12

Jag älskar Lindex, och speciellt deras trosor, jag har deras brazilian high och deras high string, perfekta att träna i och till vardags. Så sköna BH utan byglar som är SNYGGA, inte bara sköna. Rekommenderas varmt! 

Rabattkod

Vecka 15 får du 15% på allt med koden SUPERWEEK2115

Varför så schysst?

När du handlar via länkarna på den här sidan får jag några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja mitt arbete som inte kostar dig någonting utöver det du köper till dig själv. Detta kallas affiliatemarknadsföring. Jag använder pengarna till att driva min sajt vilket innefattar kostnader för webbhotell, underhåll av sajten från webbbyrå, månadskostnad för nyhetsbrevstjänsten med mera, men också för att kunna fortsätta producera gratis innehåll till dig.

Jag är transparent mot mina läsare, och jag står jag för en etisk och professionell bloggbransch. Jag följer marknadsföringslagen och vill vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering i mina sociala kanaler.

Jag har självklart skrivit under uppropet #JagSmygerInte. Mina åsikter är inte till salu. Jag rekommenderar endast saker jag själv gillar och använder. 

Har du frågor om detta är du varmt välkommen att hör av dig till mig.

Giftfria julklappstips

Rabattkod hos Bodystore vecka 48

Denna vecka, vecka 48 får du 100 kr rabatt vid köp över 600 kr.

Ange rabattkoden: Lesscarbs48

Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, och gäller till den 5/12 kl 23:59.