Göra hemmagjord juice
grönsaksjuice

Jobba med mig

Jag är en kreativ idéspruta, utbildad inom retorik, svenska och kommunikation samt utbildad kostrådgivare inom holistisk hälsa. Jag brinner för ren och naturlig mat och att underlätta och inspirera andra till en piggare, härligare, roligare och friskare vardag. 

 

Jag älskar att inspirera mina följare att med enkla medel må bättre, vara snällare mot planeten och att få tid till det där träningspasset. Jag tror att allt är möjligt, och det finns få saker som stoppar mig från att försöka.

 

Om vi jobbar tillsammans kommer jag att göra mitt allra yttersta att prestera MVG+, vilket är mitt mål i allt jag gör. Jag förstår inte konceptet good enough. 

 

Jag ser samarbeten som ett naturligt inslag i det jag gör, inspirerar till en piggare vardag. Jag står till 100 procent för de produkter och tjänster jag samarbetar kring. Jag tackar hellre nej om det känns 99 procent rätt. Mina följare litar på mig och mitt omdöme, det är otroligt viktigt för mig att behålla det förtroendet.

Citat från tidigare kunder

Vad fint det blev! Verkligen toppen!
Det är jätteroligt att jobba med dig för allt är så proffsig och bra! Tusen tack!

Vi är supernöjda med allt! Hoppas det kommer fler kampanjer vi kan köra tillsammans snart!

Du höll dig innan för deadlinen och du gjorde ett strålande jobb 🙂 Bilderna ser riktigt bra ut och vet att kunden kommer att gilla dem så snyggt jobbat.

Det här gör jag gärna

  • Betalda samarbeten i mina kanaler, se exempel på sponsrade samarbeten här
  • Receptskapande, matfoto och matstyling, här hittar du mitt portfolio
  • Inspirationsföreläsningar på tema hälsa, mat eller hållbarhet
  • Anlita mig som inspiratör på events eller företagsarrangemang
  • Skapa innehåll för ditt företags sociala kanaler
  • Social media strategi för dina sociala medier
  • Försäljning av tidigare skapade bilder (arkivbilder)
Probiotika Lesscarbs

Press- och produktutskick

Jag är öppen för utskick som matchar mina värderingar och min kosthållning. Jag garanterar aldrig exponering vid utskick. Är det exponering ni är ute efter är det bättre att planera in ett samarbete, och då måste jag självklart testa produkten eller tjänsten först.

Kontakta mig före du skickar något, det är inte snällt mot planeten att skicka ut saker som inte kommer till sin rätt.

Fanny Lindkvist

Ohämmad idéspruta

Sök