Nyttoteket – mina favoritprodukter

Jag har använt Nyttotekets produkter under flera år och kan verkligen rekommendera dem. Det jag gillar är att det är rena produkter utan onödiga ingredienser som artificiella sötningsmedel, fyllnadsmedel, färgämnen, gluten, GMO eller socker. Dessutom är Nyttoteket ett svenskt företag som drivs av ett härligt ungt par.

Nyttoteket rabattkod 20%

Du får alltid 20% rabatt på hela sortimentet med rabattkoden FANNY20.

Nyttoteket Clean Collagen, kollagen

Kollagen kan hjälpa hår, hud, naglar, leder, senor och är viktigt för organ som hjärta, lungor och lever. Produkten kommer från gräsbetande kor, har hög proteinhalt, är helt utan tillsatser, artificiella sötningsmedel/färgämnen och är smaklöst. Jag har ätit denna produkt i närmare 5 år och har grymt hår och naglar, bara så du vet.

  • Kollagen typ 1 och 3 från gräsbetande kor
  • Neutral smak och doft med hög proteinhalt (91%)
  • Fri från aromer, sojalecitin & färgämnen
  • Blandar sig utmärkt i kalla och varma drycker
  • Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker

Clean Collagen i portionspåsar

Nyttotekets Clean Collagen fick också i praktiska små portionspåsar på 8 gram. Perfekt när du vill ta med dig kollagen på resan, till jobbet eller annat där en stor påse tar för mycket plats. En låda innehåller 20 påsar.

Clean Collagen Chocolate Bar

Clean Collagen bar är ett bra mellanmål som ger dig långvarig energi, med balanserad fetthalt och proteinnivå. Helt utan sötningsmedel. Varje bar innehåller 1 msk kollagen.

Recepttips med kollagen:

Kollagenkakor med chocklad och nötter

Mejerifri hemmagjord proteinglass, kollagenglass

Nyttoteket Real Broth, benbuljong

Real Broth är perfekt när du vill ha en benbuljong som innehåller mycket kollagen. Och du slipper ju krånglet med att göra egen benbuljong. Nyttotekets benbuljong är i pulverform som blandar sig med varma och kalla vätskor, så du kan hälla en sked i kaffet eller ha det i maten. Real Broth finns i 3 goda varianter som du kan läsa om nedan.

  • Hög proteinhalt 80-97%
  • Från svenska gräsbetande kor
  • Kollagen typ 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 9
  • Blandar sig utmärkt i kalla och varma drycker
  • Fri från artificiella sötningsmedel & tillsatt socker

Real Broth – Unflavored

Real Broth – Unflavored är smakfri och är för dig som vill ha den i kaffe, te, eller mat som du vill ska smaka precis som vanligt. Det kan vara i en soppa, en gryta eller gratäng, eller smoothie/glass för att ge några exempel. Den är mycket rik på protein med hela 97%!

Real Broth – Chocolate

Real Broth – Chocolate kan du använda som du använder kakao. Du kan ha den i chokladbollar, bakverk, eller bara röra i en sked i valfri mjölk för att göra varm choklad. Real Broth med chokladsmak innehåller 80% protein och är fri från artificiella sötningsmedel och tillsatt socker.

Real Broth – Savory Spices

Real Broth – Savory Spices passar bäst i grytor och soppor, eller gör som jag brukar för att få en kopp god och värmande buljong: blanda 1-2 msk pulver med 2 dl kokande vatten i en kopp. 84% protein.

Nyttoteket Nordic Berries

Nordic Berries är ett underbart bärpulver med 7 handplockade skandinaviska bär helt utan tillsatser/sötning. Den består av lingon, svarta vinbär, röda vinbär, blåbär, tranbär, kråkbär och aronia. En matsked motsvarar cirka 1 dl färska bär. Använd Nordic Berries i våfflor, som bärsås eller i smoothie!

Bären som används för att producera Nordic Berries plockas för hand för att garantera skogarnas hållbarhet men även den höga kvalitén. Efter plockning anländer bären till fabriken där de initialt genomgår torkning för att sedan malas till pulver.

Sök