Paleokost

LCHF Mellanmål – de bästa tipsen och förslagen

LCHF Mellanmål är egentligen ingen särskild sorts mat utan det mesta fungerar fint att äta som mellanmål. Det beror helt enkelt på vad du tycker om. Vissa gillar ju att dela upp sin matlåda och äta den vid två tillfällen, andra vill ha något helt annat för att bryta av. Här på lesscarbs kan du hitta massor av goda recept som fungerar toppen som mellanmål. Enklast är att söka direkt i sökrutan efter den typ av mellanmål du är ute efter. Skriv exempelvis smoothie i sökfältet för att få fram alla mina goda smoothierecept. Andra bra sökord är yoghurt, granola, chiapudding, bröd, gröt eller andra saker som du kan vara sugen på. Den som söker skola finna, eller vad är det man brukar säga? Vill du ha lite tips på rätter som du kan börja med kan du kolla in listorna nedan. 

LCHF Mellanmål är ett efterfrågat ämne här på bloggen. Men det är inte alltid mellanmål som är lösningen på dina hungerproblem. De flesta klarar sig på tre mål mat om dagen om dessa mål är tillräckligt stora och innehåller tillräckligt med näring. Dock har vissa svårt för det, och andra gillar att sprida ut målen och dela upp mängden. Oavsett vad tycker jag att mellanmål ska ätas för att fylla en funktion, som extra energi före ett träningspass, inte “bara för att”, om du förstår hur jag tänker.

LCHF mellanmål
En härlig smoothie någon?

LCHF Mellanmål – Tips och råd i listform

10 av mina populäraste mellanmål

10 favoriter hos barnen

10 LCHF mellanmål

LCHF mellanmål
Lika gott som mellis som till fest!
matmuffins
Matmuffins, så enkelt och gott!
LCHF mellanmål
Omelettwraps, hur gott?
LCHF Mellanmål
Chokladgranola, farligt gott!
LCHF mellanmål
Min man älskar fettkaffe.

Mer om mig och mina kanaler

Jag som driver bloggen heter Fanny Lindkvist. Jag är hälsoinspiratör, kostrådivare, matnörd, gymråtta och mamma. Jag älskar att leva rent och naturligt, och har skrivit två böcker. En kokbok, Det stora matäventyret, och boken Giftfri – Ett rent liv utan tillsatser tillsammans med Martina Johansson. Jag säljer den sistnämnda själv numer, och alla exemplar är signerade.

Mitt heltidsjobb sedan några år tillbaka är att driva mina kanaler på heltid, vilket innefattar den här bloggen, Instagram och inspirationsbrev. Här på bloggen finns närmare 900 recept, hälsoinlägg och tipsinlägg hur du kan må bättre och leva mer giftfritt och hälsosamt. Mina recept är enkla med få ingredienser, och jag tycker att mat ska vara god, enkel och nyttig. Jag är glad att du hittat hit.

Följ mig på Instagram

Missa inte att följa mig på Instagram som snart 80 000 andra redan gör.
Sök