Tillskott lesscarbs

Tillskott Lesscarbs – mina favoriter på ett ställe

Annonssamarbete med Bodystore.com

”Tillskott Lesscarbs” är en väldigt vanlig googling, så jag tänkte: Varför inte sammanfatta era vanligaste funderingar i ett inlägg? Jag har ju faktiskt skrivit jättemånga inlägg på detta tema.

Jag har lagt in länkar till alla 12 maxade inlägg här nedan, så det är enkelt att hitta. Plus att jag tipsar om mina favoriter för vuxna och barn.

Tips: Missa inte mina erbjudanden och rabatter, som jag lägger upp så fort jag har chans att dela en rabattkod med dig som läser.

Rabattkod hos Bodystore vecka 27 2024

FÅ 100 KR RABATT VID KÖP ÖVER 600 KR

Rabattkod: FANNY27

Kan inte kombineras med andra rabattkoder; gäller ej Bruns eller Womensync.

Tips: Börja gärna köpet genom att klicka på knappen ovan. Då får jag en liten ersättning per köp utan att det kostar dig något extra. Att endast använda koden funkar inte. Det är ett enkelt sätt att stötta mitt arbete. Tack!

Tillskott lesscarbs

Tillskott som daglig dos

Tillskott som jag rekommenderar för en ”vanlig person” är som en daglig dos. Detta kan jag säga utan att sett uppmätt blodvärde, men SJÄLVKLART, om du lider av någon sjukdom/äter en viss medicin måste du vända dig till vårdpersonal före du följer mina (eller andras) råd på nätet. Men det tror jag att du förstår.

Varför man ska ta tillskott är en annan vanlig fråga. Och det är ju såklart också upp till dig, men jag vill optimera min hälsa, inte bara ”inte ha brist” Kan jag må mitt bästa jag vill jag göra det. Dagens mat och dagens jordar är tyvärr inte vad de än gång var, och det är faktiskt svårt att få i sig allt man behöver bara genom kosten.

Bra tilskott att äta varje dag

  • Multivitamin
  • Multimineral
  • D-vitamin 2000-5000 IE (Ät det september-maj. Sitter du däremot inne större delen av sommaren kan du fortsätta resten av året.)
  • Omega 3 (se inlägg nedan)
  • Magnesium efter behov, jag älskar ju transdermalt (tas upp via huden) som inte går att överdosera. (se inlägg nedan)
Tillskott lesscarbs

Mina inlägg om tillskott

Det finns såklart massor av märken och tillskott där ute. Jag är väldigt öppen att testa nytt, men när jag hittar favoriter har jag ju lite svårt att slita mig. Det är enkelt också. Här nedan hittar du några av mina absoluta favoriter, som jag ständigt återkommer till.

Märken jag gillar och har förtroende för

Tillskott lesscarbs
Här ser du mitt favoritmärke på Magnesium!

Tillskott för barn

”Vilka tillskott ska barn äta?” Detta är en extremt vanlig fråga jag får. Och allt är ju såklart individuellt och man måste ju givetvis anpassa efter sitt eget barn. Men även barn kan ju såklart äta tillskott av vitaminer. Till exempel:

  • D-vitamin (mängder finns i D-vitamin-inlägget ovan)
  • Multivitamin (pulver som man kan ha i smoothie)
  • Omega 3, Betty och Sixten tar dessa kapslar (man kan göra hål i kapseln och pressa ur oljan om man vill)
  • Magnesiumlotion (ekologisk krämbas). Denna kräm är sänd från gudarna, haha! Varje gång mina barn är lite oroliga, har växtvärk, eller inte kan komma till ro, brukar jag smörja in dem med denna. Den är så skön, använder samma själv och sover som ett litet barn. Mjuk blir jag också.
Tillskott lesscarbs
I mitt maxade inlägg om aktivt kol lär jag dig allt om aktivt kol , som exempelvis hur du borstar tänderna med det.
Balsamkycklingspett
Dessa smarriga spett tipsar jag om i inlägget ”Vägen till plusset – del 4”.
Kakaosmör lesscarbs
Här kan du läsa mitt inlägg om kakaosmör, som jag skrivit innan. Barnen älskar att äta dem som godis, haha!

Hoppas att du gillar detta inlägg om tillskott. Det var om inte annat väldigt skönt att skriva det, haha! Så jag alltid kan länka hit när jag får frågor från er som läser. Framförallt på Instagram, där jag kan få mellan 5-20 frågor i veckan om tillskott.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Hej! Tack för så bra info! Jag skulle börja med kosttillskot till min 15-månaders och undrar om multivitaminer och omega 3 som dina barn tar kan ges även till bebisar?
Tack

Jag vet inte om ditt barn kan svälja tabletter? Om hen klarar det ser jag inga anledningar till varför det inte skulle fungera, men börja i så fall försiktigt. Kram Fanny

Hej Fanny, länken till multivitaminen fungerar inte, vilken är det så kan jag googla själv? 🙂

Du har även skrivit om omega3 tidigare och då från ecolomega. Den flytande men även kapslar. Spelar det någon roll tycker du om man väljer den eller det du länkat i det här inlägget?

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök