fbpx
Lesscarbs Lesscarbs

Kontakta mig

Hej!

Det är jag som är Fanny. Fanny Lindkvist för att vara lite mer precis. Jag älskar mat och har alltid gjort det. Jag vill att mat ska vara nyttig, enkel och god. Jag har ett brinnande intresse för hälsa i stort och avskyr pekpinnar. Jag är född positiv och älskar att inspirera andra. Jag har ett stort intresse för funktionell träning med fokus på tung styrketräning. Jag är född 1988 och uppväxt på landet vid Mälaren, men idag bor jag nära Globen i Stockholm. Jag är gift och har två barn, födda -11 och -14.

Jag är utbildad kommunikatör (läst svenska, retorik, projektledning, marknadsföring, organisation/ledarskap) samt utbildad kostrådgivare via Paleo Institute. Jag tar för närvarande inga kunder inom kostrådgivning.

Jag är författare till två böcker, Det stora Matäventyret (-17) som är en kokbok med recept utan socker, mjölk och gluten samt boken Giftfri – ett rent liv utan tillsatser som jag skrivit tillsammans med Martina Johansson (-18).

Jag har också en podd, fannyochila, som jag gör tillsammans med min vän och kollega Ila Lassfolk. Den fokuserar på hållbarhet och holistisk hälsa. Vi släppte vårt första avsnitt sen höst 2018.

 

 

Om Fanny

 

Jag har svårt att svara på kostfrågor via mejl, lämna gärna en kommentar på Instagram eller Facebook istället. Vill du synas i mina kanaler eller har annat spännande jobb i åtanke är du varmt välkommen att kontakta mig nedan. Jag skickar gärna mitt mediakit på förfrågan där jag även presenterar min prislista.

 

Den 17 november 2018 hade jag den stora äran att vinna Året medlem i branschorganisationen Influencers of Sweden. Med följande motivering

 

Årets medlem har sen dag ett bidragit med stort värde till communityt och lyckas alltid ta tid ur sitt eget fartfyllda liv för att peppa, svara på frågor och dela med sig av insikter. Vår starkaste förhandlare och en riktigt förebild i hur man som nischad influencer kan bygga ett superstarkt varumärke och göra grymma samarbeten.

 

Meddelande

Din mejladress

 

  hej@lesscarbs.se

  Lesscarbs på Instagram

  Lesscarbs på Facebook

Läs mitt inspirationsbrev som över 6000 andra.

 

 

Kontakt

Event giftfri

Så kul att träffa läsare och följare på ett av våra event i samband med boksläppet av boken Giftfri.

Salted caramel kladdkaka

Jag gör gärna goda recept.

 

lesscarbs-podcast

Hänger med Ila

Ibland gör jag roliga jobb, som här när jag skapade en alkoholfri drink för Pinchos räkning.

Ibland högläser jag ut Michelle Obamas bok

 

Under 2018 snittade jag 6 gympass per vecka, och du hittar mig dagligen på Gatti Training, universums bästa gym (utan att överdriva).