Vegetarisk LCHF

Receptsamling till #köttfrimåndag/Vegetarisk LCHF

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Här har jag sammanställt några av mina vegetariska LCHF recept. Jag tycker att det är viktigt att minst en dag i veckan välja en vegetarisk rätt. Det går utmärkt att kombinera LCHF och vegetariska rätter. Dessutom kan det vara roligt att tänka lite nytt! Köttfri måndag är ett perfekt tillfälle att vara snäll mot både miljön och plånboken! Men om man är ovan kan det vara lite svårt att komma på vad man ska hitta på… Därför finns alla mina enkla och goda recept samlade här!

 

Vegetarisk LCHF/Receptsamling

 

 

Tips!

Du kan söka på ”röra” och ”sås”  i sökrutan för att få fram alla mina röror och såser som är goda till sallad och att toppa pizzorna med eller ha i sopporna. Till sopporna kan du göra mina ostmaränger som du kan ha lite smör på.

 

Om du saknar någon ingredienser kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där jag samlat mina favoriter! Du hittar den här

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

Vegetarisk LCHF

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök