Lesscarbs Lesscarbs

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Auberginebruchetta – supersmarrigt!

Auberginebruchetta – supersmarrigt!

Aubergine är både gott och användbart. Här agerar den bröd i en mycket enkel förrätt, men den kan också användas som ett tillbehör.

Auberginebruchetta

Ingredienser:

  • aubergine i centimetertjocka skivor
  • Kokosolja att steka i
  • några solmogna tomater
  • basilikablad
  • parmesanost
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Salta auberginerna och stek i olja tills de fått fin färg.
  2. Hacka tomaterna och basilikan och blanda med lite olja, salt och peppar. (Eventuellt kan du tillsätta lite vitlök.)
  3. Lägg tomatblandningen på aubergineskivorna.
  4. Hyvla över parmesan och toppa med ett basilikablad.

Tips!

Om det här var något för dig kan rekommendera dessa auberginerullar med krämig rödkåls- och olivröra

Lämna ett svar