Auberginebruchetta – supersmarrigt!

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Aubergine är både gott och användbart. Här agerar den bröd i en mycket enkel förrätt, men den kan också användas som ett tillbehör.

Auberginebruchetta

Ingredienser:

  • aubergine i centimetertjocka skivor
  • Kokosolja att steka i
  • några solmogna tomater
  • basilikablad
  • parmesanost
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Salta auberginerna och stek i olja tills de fått fin färg.
  2. Hacka tomaterna och basilikan och blanda med lite olja, salt och peppar. (Eventuellt kan du tillsätta lite vitlök.)
  3. Lägg tomatblandningen på aubergineskivorna.
  4. Hyvla över parmesan och toppa med ett basilikablad.

Tips!

Om det här var något för dig kan rekommendera dessa auberginerullar med krämig rödkåls- och olivröra

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.