10 saker att laga med vitkål

LCHF för nybörjare – ALLT du behöver på ett ställe

LCHF för nybörjare är mitt sammanfattade inlägg med det du som nybörjare behöver och kanske undrar när du är ny. På lesscarbs.se finns ju över 600 recept, och det kan vara svårt i början att veta vad man ska äta och hur mycket. Jag ska försöka svara på allt i ett inlägg. 

LCHF för nybörjare handlar det alltså om. Och nybörjare har vi alla varit. Det är inget att skämmas över eller tycka är ett stort problem. Jag har också varit nybörjare en gång. Jag och alla mina underbara läsare finns här och svarar gärna på frågor. Använd gärna min Facebooksida för den typen av frågor, då brukar folk vara som snabbast att svara. SÅ fin stämning där.

LCHF för nybörjare – länkarna

Det finns supermycket mera, men vi kan väl börja såhär? ?

LCHF för nybörjare
Enkel middag, grönsakspasta med köttfärssås

Mina receptkategorier hittar du här nedanför, samt i menyn överst på sidan.

I toppen på varje kategori-sida finns en länk till en kompakt lista utan bilder, om du vill ha allt uppradat på ett överskådligt sätt.

Vem jag (Fanny) är

Du kan läsa mer om mig i detta inlägg, men för att sammanfatta mig själv är jag en kreativ idéspruta som jobbar hårt. Älskar mat, har två barn (födda 2011 och 2014). Jag vill att det ska vara lätt, gott och okomplicerat att äta mat, och jag använder få ingredienser och få moment.

Jag älskar att köra grisiga pass på gymmet, i stil med att bära runt folk, brottas, skrika och att dra slädar med eller utan kompisar på.

Jag brinner för det rena och naturliga och lever så giftfritt jag kan. Den 5/1 släpps min och Martina Johanssons bok *Här kommer stolt reklam med köplänk för boken*: Giftfri – ett rent liv utan tillsatser (Forum Förlag). Alla ex skickas från mig och är signerade.

LCHF för nybörjare

Det stora matäventyret – min kokbok (samt inspirationsbok)

Läs allt om min kokbok i detta sammanfattade inlägg

LCHF för nybörjare

Följ mig ”@Lesscarbs” på Instagram

Följ mitt konto på Instagram (@Lesscarbs), eller klicka på bilden nedan, så får du daglig inspiration och kloka tips. ?

LCHF för nybörjare

Hoppas att du ska trivas här, och att du finner mycket inspirerande läsning och goda recept.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

1 kommentar

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök