Wild Chips bollar

Wild Chips bollar

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till OutNorth

Jag jobbar ju med Wild Chips och fotar till deras Instagramkonto. Ett roligt jobb jag älskar. Jag kommer också på enkla och goda sätt att använda Wild Chipsen i maten som en smaksättare. Här kommer ett superenkelt drinktilltugg eller som ett tillbehör till kött, fisk eller fågel. 

Det här är verkligen superenkelt och uppskattat av stora och små.

 

Wild Chips bollar

 

Ingredienser:

 

Gör så här

  • Ta en valfri burk färskost, rulla till bollar.
  • Rulla i finhackade Wild Chips, eller en blandning av Salta mandlar och Wild Chips.
  • Klart!

 

Tips!

Du kan också blanda ner ca 1/2 dl finhackade Wild Chips i en burk Färskost, och sedan rulla bollar som du rullar i finhackade salta mandlar. Mums! På bilden här under har jag lagt en boll på en gurkskiva och sedan trätt en marinerad vitlöksklyfta på en tandpetare och sedan tryckt i den i bollen och gurkan. Snabbt och enkelt, men ändå lite festligt. 🙂

 

Wild Chips bollar

Wild Chips bollar

Wild Chips är torkat kött från Älg, hjort och ren. Mina barn älskar dessa och vi har alltid med dem när vi åker på utflykt eftersom de är så perfekt förpackade. Enkla att ta med.

 

 

Följ gärna Wild Chips på Instagram, jag står för några bilder per månad sedan 2016. Jag bidrar som inspiratör med goda recept och bilder.

4.3/5 (4 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Underbart recept! Har bara testat Wild Chips naturell tidigare, men nu ska jag testa detta! Tack för tipset!

Med inspiration från dig och din påhittighet gjorde jag en ”risotto” variant med Wild chips!
Stekte champinjoner, kantareller, ner med wildchips, timjan, peppar, kokosgrädde och en skvätt fond. Sist i med nu3 low carb rice (konjac) tips till dem som gillar wild chips ?

Serverade med sallad! Super gott ?

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök