Kesofrutti

Kesofrutti – snabbt och enkelt!

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Denna goda blandning åt jag ofta när jag var mammaledig med min son Sixten. Nu blir det inte lika ofta. Men varje gång är det ett lika kärt återseende. Snabbt och enkelt dessutom.

Till två mindre skålar kesofrutti:

Gör din kesofrutti så här:

  1. Blanda samman den vispade grädden keson och vaniljpulver. Klart!

Du kan ta hälften av gräddmängden om du vill ha en mer fast variant. Jag gillar den lite lösare. Värm hallon och häll över, eller andra bär du gillar.

3.6/5 (123 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

7 kommentarer

På många ställen kan man hitta lchf-recept. Jättebra! Men, det hade varit pedagogiskt att skriva ut hur många gr kolhydrater det blir pr portion.
Det blir ett rackarns räknande och slående i listor om man skall kunna summera dagens resultat.

Jag räknar inte kolhydrater utan har lärt mig att använda ögonmått och lyssna på mina signaler. Som kostrådgivare förespråkar jag inget räknande mer än kanske några dagar eller så för att se en viss sak. Alla mina recept är godkända för LCHF, se bara till att äta minst 2-3 msk fett, ungefär 1 handflata protein och 2 rejäla nävar grönt. Vill du ändå räkna rekommenderar jag att du kopierar in ingredienserna i kostbevakningen.se och delar på antalet portioner. Det blir inte exakt, men ger en översiktlig bild. Hälsningar Fanny <3

Det där ska jag göra i helgen! Men! Jag ska lägga till lite chiafrön pch kardemumma och toppa med mandlar… Semmelkesofrutti! ?

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök