Äntligen har jag skapat en ny trerättersmeny. Något jag tidigare gjorde varje vecka. Denna gång har jag tänkt att dela med mig av mina personliga sommarfavoriter.
- Förrätt: Parmesankräm på två sätt (servera med en bladsallad och bubbel)
- Varmrätt: Lammfärsbullar med fetaost, tomatsås och vitkål
- Dessert: Chokladdoppade jordgubbar med grädde
Mina tidigare trerätters hittar du här:
- Trerätters: Avokado/laxtorn med tillbehör, Medelhavsinspirerad köttgryta och saffransostkaka
- Trerätters: Svamptoast, svartkålssallad med lax och citronpaj med lättvispad grädde
- Trerätters: Ostkorgar med sesamtorsk och chilimajonäs, kycklingrullader med blomkålsris samt lemoncurd med goda tillbehör
- Trerätters: Plockbord, pizzabuffé och cheesecake med blåbär/lime
- Trerätters: Savoykål- och purjolökssoppa, parmesanpanerad torsk med varm citronsås och cream fraichepannacotta med vanilj/choklad
- Trerätters: Laxwrap, auberginegratäng med kyckling och chokladtårta med hallonpannacotta
- Trerätters: Zucchinisoppa, auberginerullar och smulpaj:
- Trerätters: Plocktallrik, zucchiniinlindad sej och chokladmousse
- Trerätters: Fyllda endiveblad, chili/chipotlekycklinggryta och citronpaj
- Trerätters: Laxmousse, kycklingburgare och pannacotta