kladdkaka lesscarbs

Barnkalas Lesscarbs-style av min kompis Lotten

Barnkalas hämtat från Lesscarbs.se, helt magiskt att komma till tyckte vår familj. Alltid härligt att komma till ett kalas utan socker, gluten och mjölk. Vilket drömkalas att komma till!

Barnkalas kan vara festligt och roligt utan mängder av socker. Detta är något jag skrivit om i min kokbok Det stora matävenyret, där finns massor av recept, tips och inspiration till härliga kalas.

Men just detta inlägg handlar om ett barnkalas barnen var bjudna till där värdinnan är en god vän till mig med samma syn på mat som jag. Det ska vara gott OCH nyttigt. Inte antingen eller.

Några recept är sötade med choklad, andra med sötning, du väljer själv vilken typ av sötning och hur mycket du vill använda.

Barnkalas – a la Lotten

Först bjöds det på korv med bröd.

 

 

Barnkalas

Till fika bjöds det på

chokladtartabar

 

Självklart var det fiskedamm och självklart var det utan godis! istället var det såpbubblor, piratlapp (sån man har på ögat) och tatueringar. Alla barn blev superglada och nöjda.

 

Vi Gav Esther ett E i papper och färg så hon kan måla sina bokstav. Tack underbara vänner för ett underbart kalas, och tack för att jag får dela detta med er alla som läser min blogg. Hoppas det kan inspirera flera att slopa sockerchocken på kalaset utan att tumma på smaken.

 

Andra kalasiga tips

 

Barnkalas

Barnkalas
Detta är en bild från den babyshower vi hade hemma hos mig för min kompis Jessica, aka Tjockkocken. Spana in det inlägget, det är härligt!

 

Hoppas att du fick inspiration, det var det som var meningen i alla fall. Har du något härligt tips att dela med dig av? I detta inlägg på Instagram delade mina fina följare där med sig av många inspirerande tips:

 

Kram Fanny

5/5 (1 Review)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Vill gärna ha mer info. Känns fräscht med bra recept!
Med vänlig hälsning, ewa

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök