Krämiga choklad- och kokosbollar – när man vill unna sig något!

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Detta blev som en blandning mellan kokosboll och tryffel. Enkel och god. Perfekt att ha i frysen och ta fram en liten stund innan den ska ätas.

Choklad- och kokosbollar

Ingredienser till ca 15st:

 

Gör så här

  1. Smält samman chokladen, kokosgrädde och smör i vattenbad. Rör tills du fått en jämn smet.
  2. Blanda ner kokosflingorna och ställ svalt ca 20 minuter.
  3. Forma sedan bollar och rulla i kokosflingorna. Förvara i frysen.

Om du vill kan du tillsätta lite lakritspulver/pepparkakskrydda/några droppar smaksatta steviadroppar i smeten.

Choklad- och kokosbollar

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in mina chokladtryfflar

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Hej!
Dessa är jätte goda! Har bara en fråga, när jag gör dem separerar fettet i från övriga smeten.. Varför då? Har samma problem när jag gör tryfflar. Har du någon idé?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.