Broccoli- och kokossallad

Salladsfest!

Jag älskar sallader. Jag älskar grönsaker. Jag älskar krispet och den där goda dressingen… Sallad är magiskt helt enkelt. Det finns massor av salladsrecept här på Lesscarbs.se, och nu tänkte jag tipsa om mina personliga favoriter bland dem.

Salladsfest

Man kan absolut äta sallad när man äter lågkolhydratkost. Du behöver inte vara rädd för grönsaker, men tänk på att ha något fett till eller i salladen. Exempelvis avokado eller oliver. Jag älskar att göra min 10 – sek majonäs och sedan smaksätta den med olika saker som örter, vitlök eller chili. Eventuellt späda den lite med vatten så blir det en perfekt salladsdressing.

Jag tycker dessutom att det är perfekt att bjuda på när man har middag eller kalas. Bara hacka upp massa goda grönsaker, steka kyckling i ugnen, rosta frön i pannan och göra supermycket dressing. Sedan får gästerna plocka ihop vad det vill.

Hoppas att detta inspirerar dig och att du blir sugen på sallad. Vad är din favoritsallad? Kommentera gärna jag är alltid sugen på ny inspiration.

 

broccoli_kokos_sallad
Broccoli och kokossallad, super till grillat I bakgrunden syns rödkålssalladen med sesam och vitlök.

 

caesar
Caesarsallad, med alla smarriga tillbehör. Perfekt att bjuda på vid kalas eller fest.

 

kramig_sallad_korv
Knaprig sallad med zucchini, blomkål och ost.

 

sommar_sallad
Vacker och enkel sommarsallad med lila blomkål! 🙂

 

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök