Grönkålssallad med persiljepesto

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Enkelhet är min lunch-melodi. Gärna mycket grönt och krisp. Lite obarnvänligt eller vad vi ska säga 🙂

Till denna tallrik grönkålssallad med persiljepesto använde jag följande:

  • 2 rejäla nävar grönkål
  • 2 stora matskedar persiljepesto
  • 10 kalamataoliver
  • Några körsbärstomater
  • 1/2 avokado
  • God olivolja
  • Smör att steka i
  • Salt efter smak

Gör så här:

  1. Stek grönkålen i smör (kokosolja funkar också jättebra) salta efter smak.
  2. Följ receptet på persiljepeston. Blanda sedan 2 rejäla matskedar med grönkålen.
  3. Skär tomaterna och avokadon i bitar och toppa salladen med dem och oliverna.
  4. Ringla gärna en god olivolja på toppen vid servering.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.