gronkal_pesto

Grönkålssallad med persiljepesto

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Enkelhet är min lunch-melodi. Gärna mycket grönt och krisp. Lite obarnvänligt eller vad vi ska säga 🙂

Till denna tallrik grönkålssallad med persiljepesto använde jag följande:

  • 2 rejäla nävar grönkål
  • 2 stora matskedar persiljepesto
  • 10 kalamataoliver
  • Några körsbärstomater
  • 1/2 avokado
  • God olivolja
  • Smör att steka i
  • Salt efter smak

Gör så här:

  1. Stek grönkålen i smör (kokosolja funkar också jättebra) salta efter smak.
  2. Följ receptet på persiljepeston. Blanda sedan 2 rejäla matskedar med grönkålen.
  3. Skär tomaterna och avokadon i bitar och toppa salladen med dem och oliverna.
  4. Ringla gärna en god olivolja på toppen vid servering.
0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök