Auberginerullar är så himla gott och enkelt att göra. Jag älskar att de går att fylla med nästan vad som helst och familjen och vänner älskar dem. Dessa är dessutom perfekta att ha i matlådan, eller till dagen efter, eftersom de blir godare med tiden.
Auberginerullar – alla mina recept
- Auberginerullar med kål och lök
- Auberginerullar med krämig grönkåls/purjo och olivröra
- Auberginrullar med sting
- Auberginerullar med krämig rödkåls- och olivröra
- Auberginerullar med spenatfyllning- och tomatsås
- Auberginerullar med krämig svartkål- och baconröra
Tips och trix
Är du van att göra cannelloni kan du ta ditt favoritrecept och och bara byta ut pastan mot aubergine.
Min familj gillar INTE svamp, annars hade jag direkt gjort några med god svampfyllning, typ som detta recept. Jag skulle också testa att fylla dem med lammfärs, som enligt detta recept.
Om du inte vill ha ost på, kan du enkelt välja näringsjäst istället. Jag har skrivit ett helt inlägg om detta gula guld tidigare – Vad är näringsjäst och hur använder jag det
Vill du undvika mejerier kan du ersätta med valfritt mejerifritt alternativ, typ kokosmjölk, kokosgrädde, havregrädde eller liknande beroende på dina preferenser.
Servera med en maxad sallad, det är så gott till! Det tycker jag i och för sig alltid att det är. Men ändå. Vill du ha inspiration kring dressingar tipsar jag om detta inlägg – Hemmagjord dressing och smaksatt olja
Jag hoppas att du blir sugen att testa dessa recept. De är som sagt väldigt poppis! Har du förslag på annan smaksättning får du gärna tipsa i kommentarsfältet. Ta hand om dig, Kram!