Vilken olja ska jag steka i?

Auberginerullar – alla mina recept samlade på ett ställe

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Auberginerullar är så himla gott och enkelt att göra. Jag älskar att de går att fylla med nästan vad som helst och familjen och vänner älskar dem. Dessa är dessutom perfekta att ha i matlådan, eller till dagen efter, eftersom de blir godare med tiden.

Auberginerullar

Auberginerullar – alla mina recept

Auberginerullar
Här är lite mindre snygga auberginer som jag hittade långt in i kylen. Kom en förkylning emellan. Men de smakar lika bra för det ändå. Slänga mat, det gör jag inte!

Tips och trix

Är du van att göra cannelloni kan du ta ditt favoritrecept och och bara byta ut pastan mot aubergine.

Min familj gillar INTE svamp, annars hade jag direkt gjort några med god svampfyllning, typ som detta recept. Jag skulle också testa att fylla dem med lammfärs, som enligt detta recept.

Om du inte vill ha ost på, kan du enkelt välja näringsjäst istället. Jag har skrivit ett helt inlägg om detta gula guld tidigare – Vad är näringsjäst och hur använder jag det

Vill du undvika mejerier kan du ersätta med valfritt mejerifritt alternativ, typ kokosmjölk, kokosgrädde, havregrädde eller liknande beroende på dina preferenser.

Servera med en maxad sallad, det är så gott till! Det tycker jag i och för sig alltid att det är. Men ändå. Vill du ha inspiration kring dressingar tipsar jag om detta inlägg – Hemmagjord dressing och smaksatt olja

Auberginrullar
Här är auberginrullar med krämig rödkål- och olivröra.
Dressing
Betty älskar också dressing. Hemmagjord dressing är enkel att göra och håller länge i kylen.
Auberginerullar
En kanonmåltid! Min man gillar förresten inte aubergine så mycket egentligen, men detta gillar han!

Jag hoppas att du blir sugen att testa dessa recept. De är som sagt väldigt poppis! Har du förslag på annan smaksättning får du gärna tipsa i kommentarsfältet. Ta hand om dig, Kram!

5/5 (3 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök