Pepparkaksgranola

Receptsamling: Fannys lchf-granolor

Här har jag samlat mina recept på lchf-granolor. Nu är det enklare för dig att bli inspirerad och hitta en som passar just dig! Är några matskedar till frukost eller mellanmål (med någon yoghurt), eller varför inte strö över varma bär som en smulpaj?

Mina lchf-granolor:

  1. Hassenötsgranola
  2. Kanelgranola
  3. Chokladgranola
  4. Ingefära/Lakritsgranola
  5. Pepparkaksgranola
  6. Saffransgranola
  7. Kardemumagranola (NY)

 

Det är riktigt gott att ha dessa till någon av mina kokosyoghurtar, eller annan valfri yoghurt/grädde eller vad helst du önskar. Jag brukar även sprida på lite lemoncurd eller rabarberkompott om jag vill lyxa till det riktigt ordentligt.

 

 

 

4.6/5 (5 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Hej Fanny!

Det här verkar vara en trevlig sida. En som jag behöver nu när jag ska börja äta LCHF
för att jag fått högt blodtryck. Har hunnit bli åttioett, snart åttiotvå och har alltid tränat och promenerat. Trots det har jag fått en liten bilring och väger 95 (184 cm lång). Har alltid tyckt om fet mat men tyvärr kanske även frukt, juice och inte vaktat på socker.
Med dina recept – om jag nu hittar ingredienserna – ska jag pröva mig fram. Det ska bli roligt!

Hej! Vad roligt att du hittade hit 🙂 Du är i min farfars ålder, hoppas att hans berättelse kan inspirera dig: https://lesscarbs.se/tips-och-rad/solskenshistoria-och-en-av-mina-storsta-inspirationer-i-livet/

Jag ser fram emot din resa, bara skriva en kommentar om du undrar något. Säg gärna till om du vill ha min farfars mejladress, han är också väldigt sugen att peppa och stötta någon i sin egen ålder, han tycker att alla hans vänner är så bakåtsträvande, haha. Han är härlig min farfar. Kram på dig! 🙂

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök