Hasselnötsgranola med kardummumma

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Den här granolan brukar jag göra i stekpanna, och det är endast för att det ska dofta gott i lägenheten. Som doftljus ungefär, fast ätbara. Perfekt, två flugor i en smäll!

Ingredienser till hasselnötsgranola:

Gör så här:

Rosta hasselnötterna i kokosoljan några minuter på svag värme. Tillsätt övriga ingredienser utom kokoschipsen och rosta ytterligare några minuter. När du bedömer att det är klart blanda ner kokoschipsen och fördela sedan allt på en plåt för att svalna av. Förvara i tätslutande burk, gärna i kylen så håller nötterna sig fräscha längre.

Tips! Testa gärna mina andra granolor:
Kanelgranola
Chokladgranola

Om du saknar någon ingredients kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där jag samlat mina favoriter! Du hittar den här

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

6 kommentarer

Vad är kokoschips för något? Var får man tag på det och kan det ersättas med något annat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Nu kan du köpa min bok Giftfri!

Jag har beställt en begränsad upplaga böcker, och du köper direkt från mig. Du visar ditt stöd och får en signerad bok!