Letar du efter en lchf-anpassad trerättersmiddag till en fest, eller vill du bara lyxa till det på helgen? Då är den här receptsamlingen precis det du behöver. Här har jag samlat kål fisk och cream fraiche som förrätt, varmrätt och dessert. Låt det väl smakas!Alla tre recept:
1. Savoykål- och purjolökssoppa med ostmaränger
2. Parmesanpanerad torsk med varm citronsås, serveras med ugnstekta grönsaker/zoodles
3. Cream fraichepannacotta med vanilj och choklad
FÖRRÄTT: Savoykål- och purjolökssoppa med ostmaränger
Det är aldrig fel på hösten att servera en god soppa till förrätt. Denna soppa görs med fördel dagen innan, så är det bara att värma innan gästerna kommer. Ostmarängerna gör du precis innan servering. Recept.
VARMRÄTT: Parmesanpanerad torsk med varm citronsås, serveras med ugnstekta grönsaker eller zoodles
Detta är en lätt och god rätt, gör den lättare genom att servera den med zoodles och en sallad som på bilden, eller mer matig genom att ugnssteka grönsaker (olja och salt, 200 grader ca 20 min), som broccoli, blomkål, vitkål eller fänkål. Recept.
EFTERRÄTT: Cream fraichepannacotta med vanilj- och choklad
Syrlig, fyllig och spännande med en svag touch av sötma för att runda av middagen. Den här pannacottan är en mycket rolig variant att bjuda på eftersom många inte smakat pannacotta med cream fraiche. Recept.
Psst!
Kommentera gärna nedan om du har frågor, förslag eller funderingar. Och sist men inte minst: Smaklig måltid!