Créme fraiche pannacotta med vanilj – supergott!

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Créme fraiche är en stor favorit med sin syrlighet. Det passar väldigt bra i pannacotta, som annars är väldigt rund i smaken av grädden. Jag har valt att inte söta denna mer än väldigt lite, eftersom jag vill bevara syrligheten.

Créme fraiche pannacotta med vanilj

Ingredienser till fyra portioner:

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten några minuter.
  2. Värm övriga ingredienser tills det bubblar lite lätt.
  3. Dra av från plattan och rör ner gelatinet.
  4. Häll upp i fyra formar.
  5. Är du väldigt sugen ställ in i frysen en stund så stelnar den snabbare. (Annars tar det cirka 2-3 timmar i kylskåpet).
  6. Klart!Ät och njut tillsammans med värmda bär.

Tips!

Skippa sötningen och ha i lite salt istället. Toppa med rom, räkor, lax eller annat gott som en förrätt.

Om du gillade det här receptet borde du även kolla in min kokospannacotta med jordgubbsglass

Om du saknar någon ingrediens kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där jag samlat mina favoriter! Du hittar den här

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

Créme fraiche pannacotta med vanilj

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.