Lesscarbs Lesscarbs

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore och Jordklok

Kokosbacon – vegan, paleo och supergott såklart!

Kokosbacon – vegan, paleo och supergott såklart!

Kokosbacon är som det låter en blandning av bacon och kokos. Det är inte bacon och inte bara kokos helt enkelt. Ett väldigt gott tillbehör till sallader, kyckling, som snacks eller varför inte som topping till en soppa? Enkelt att göra och håller upp till en månad i kylskåpet. 

LÄS VIDARE

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Kökets favoriter och Bodystore

Kimchi utan fisksås – på mitt sätt (fermenterade såklart)

Kimchi utan fisksås – på mitt sätt (fermenterade såklart)

Kimchi utan fisksås – på mitt sätt blev väldigt populärt när jag tog hem en stor burk till mamma och pappa. Vi åt upp nästan hela på en middag (böntacos) extremt smarrigt vill jag lova. Kimchi passar bra till sallader/bowls av olika slag, till grillat, till grytor och mycket annat. Enkelt att göra och snabbt beroendeframkallande.

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore och Kökets favoriter

Basilika och persiljesås – enkelt, krämigt och gott!

Basilika och persiljesås – enkelt, krämigt och gott!

Basilika och persiljesås är en sås som min mamma lärde mig i somras. Jag har gjort den ofta sedan dess, och den är enkel att variera för att göra om den lite, jag har flera tips på det och även tips på bra läsning, spännande fakta om basilika och persilja och mycket mer! 

LÄS VIDARE

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Jordklok och Bodystore.com

Rädisblast pesto – billigt, gott och nötfritt

Rädisblast pesto – billigt, gott och nötfritt

Rädisblast pesto passar utmärkt som vilken annan pesto som helst, till zoodles, till sallad, till kyckling, ugnsstekt vitkål eller vad du nu kommer på. På fröknäcke förresten, det är magiskt gott. Den här peston kan du variera med spenat, ruccola, persilja, blandade örter eller kanske blast från någon annan grönsak. Skriv gärna om du har några bra idéer.