Paulas parmesanröra – den bästa av dem alla
Behöver du ett gott recept på röror till grillkvällen? Eller bara älskar parmesan? Här kommer Paulas parmesanröra, du kommer tacka mig!
Pesto Rosso – enkelt och gott, måste testas!
Pesto Rosso – En storslagen dipp som passar som tillbehör, till pastan eller till tapasen. Snabb att göra och försvinnande god!
Spetskål i ugn – med smör och frön
Spetskål i ugn är Instagramsuccén som är här för att stanna. Spetskål är ett tillbehör som du bara måste testa!
Dillpesto – vegan, nötfri och supergod!
Dillpesto är det perfekta tillbehöret till fisk! Gott, fräscht och enkel att göra. Den passar också bra till en klassisk ”pasta pesto” som du kan göra med exempelvis kålrotspasta eller zucchinipasta!
Kokosbacon – vegan, paleo och supergott såklart!
Kokosbacon är som det låter en blandning av bacon och kokos. Det är inte bacon och inte bara kokos helt enkelt. Ett väldigt gott tillbehör till sallader, kyckling, som snacks eller varför inte som topping till en soppa? Enkelt att göra och håller upp till en månad i kylskåpet.
Kimchi utan fisksås – på mitt sätt (fermenterade såklart)
Kimchi utan fisksås – på mitt sätt blev väldigt populärt när jag tog hem en stor burk till mamma och pappa. Vi åt upp nästan hela på en middag (böntacos) extremt smarrigt vill jag lova. Kimchi passar bra till sallader/bowls av olika slag, till grillat, till grytor och mycket annat. Enkelt att göra och snabbt beroendeframkallande.