LCHF-smoothie

LCHF-Smoothies – receptsamling

LCHF-smoothies: här är alla mina bästa recept samlade på ett ställe! Nu är det ännu enklare att hitta mina – och dina – favoriter. Du kan äta de till frukost eller som mellanmål. Prova dig fram och hitta en egen favorit. Håll till godo, och njut ordentligt!

LCHF-Smoothies

LCHF-smoothies hette det endast från början, men det finns ju faktiskt många paleo-vänliga smoothies också, som är helt mejerifria. Veganska till och med. Oavsett vad passar alla smoothies i denna samling för dig som äter LCHF. Jag saknade en större samling där alla smoothies är okej, och det är dem i denna samling.

Mina bästa LCHF-smoothies

Här kan du läsa mer om vad du kan toppa smoothien med samt hur du gör en snygg smoothie!

LCHF-Smoothies
LCHF-Smoothies

Om du saknar någon ingrediens kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där jag samlat mina favoriter.

Lesscarbs favoritprodukter hos Bodystore

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

4/5 (9 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

14 kommentarer

Måste bara få tacka för ett superbra recept på vitkålsmos , tycker det är godare än blomkålsmos. Undrar vilken av dina kryddor som är mest användbar till det mesta?

Vad roligt att höra Marianne! Jag skulle säga Heureka, den kan du både ha på fisk/kött/fågel, på grönsaker eller i en yoghurtsås (+ salt) Men älskar också mapuche fire, till samma saker som ovan, den är även kanon i majonäs! Kram.

Hej, jag undrar om vatten till smoothies, ibland står det bara vatten och ibland bubbelvatten. Vilket är godast och kan man ta kranvatten om man inget bubbel har hemma?
Hallon med kokosgrädde var kanon, och jag som inte gillar kokos 😀

Jag använder aldrig bubbelvatten till smoothies och dricker dryck med bubblor EXTREMT sällan. Dåligt för tarmfloran och onödigt dyrt tycker jag. Vi äter smoothie dagligen och då känns det inte värt med bubbelvatten. Hoppas det var svar på din fråga 🙂

Fantastiska smoothies! Du är min räddning när jag börjar med lchf igen. Saknade fräscha saker när man blev trött på fett. Lakrits och hallonsmoothie är såå god //Åsa 49

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök