fbpx
Lesscarbs Lesscarbs
Läsarfråga: Hur gör du smoothien så snygg?

Läsarfråga: Hur gör du smoothien så snygg?

Snygg smoothie – så gör du. Fick en gullig läsarfråga så den måste jag ju bara svara på här om fler undrar. Frågan lyder: ”Hej! Såg din senaste bild på hallon-och lakrits smoothie, hur får du den så fin som på bilden? Jag menar den ser ju inte helt slät ut utan den är mer rosa/röd på vissa ställen i glasen och mer vit på andra. Vill också kunna göra den så fin ?”

Snygg smoothie vill man ju såklart göra.

Tack för din fråga! Det är superenkelt!

  1. Tina hallon och mosa/mixa ihop till en ”sås”
  2. Häll i några centimeter i botten av glaset.
  3. Fyll på med smoothie.
  4. Ta en pinne (som man får när man äter asiatiskt) eller något annat lite längre och smalare grej och rör runt så det blir ett snyggt mönster. Jag drog lite från botten och upp på glasets insida. Man kan också börja i botten och sedan ”måla” glasets kanter med det som sitter på pinnen.

Hoppas att du förstår hur jag menar! Börja bara med såsen så tror jag att du är med på hur jag menar när du börjar röra runt. 🙂 Det är ibland svårt att förklara något som är så lätt. 😉

Detta är min hallon/lakritssmoothie (finns i samlingen ovan) där jag ersatt mejerierna med kokosgrädde och en skvätt vatten.

Bilden vi pratar om

View this post on Instagram

Idag firar jag och min man Zarko bröllopsdag. 4 år som gifta! Tyckte det kändes opassande att bjuda på skumpa till frukost. Jag bestämmer själv så jag kan ju bli glad när som men Zarko måste rätta sig efter andra regler. 😆 Därför blir det mejerifri hallonsmoothie med lakrits och vanilj. 💕 Lägger hela min receptsamling med 20+ recept som direktlänk i profilen. 4 years as mrs lesscarbs today 💯❤️Grab the recipe for all my 20+ smoothies at lesscarbs.se, link in bio. Put the URL into Google translate and set your language. #lesscarbs #lchf #lowcarb #lavkarbo #lågkolhydratkost #keto #ketosis #ketodiet #food #eatclean #glutenfri #glutenfree #recept #recipe #eko #äktavara #paleo #fett #fat #entreprenör #Weddingday #smoothie #bröllopsdag #matfoto #mejerifri

A post shared by Fanny Lindkvist – Hälsotugg (@lesscarbs) on

 

Följ mig gärna på Instagram! Kram Fanny

Lämna ett svar