10 LCHF-frukostar under 10 minuter, del 2

10 LCHF-frukostar under 10 minuter är ett av mina mest googlande inlägg. Att jag inte tänkt på att göra flera! Det känns verkligen på tiden. Här kommer en salig blandning mellan mejerier, inte mejerier, ägg, inte ägg, dryck, äta med sked och kniv och gaffel. Här finns något för alla. 

Det är väldigt många som googlar sig in här i värmen och söker frukostrecept. Det finns ju en hel kategori med massvis av recept, men jag förstår att det kan bli övermäktigt med så många. 🙂 Då är receptsamlingar perfekt. Här kommer 10 nya frukostar som tar mindre än 10 minuter att göra. Det ska vara snabbt, gott och enkelt att göra frukost. Och sjävklart behöver man inte äta ägg och bacon varje dag med LCHF. Faktum är att jag aldrig gjorde det när jag gick ner i vikt med LCHF. (Jag gick ner 36 kilo på cirka 6 månader)

10 LCHF-frukostar under 10 minuter

  1. Äggröra
  2. Ketochoklad
  3. Scrambled kardemummapannkaka (mejerifri)
  4. Fettkaffe- Zarkos recept
  5. Enkelt microbröd med ost (omslagsbilden)
  6. Kokosgröt
  7. Laktrisyoghurt med ingefärsblåbär
  8. Ostpanerade ägg
  9. Hallon/lakritssmoothie
  10. Kokosyoghurt med avokado

 

Har du missat min tidigare samling med 10 frukostar under 10 minuter, del 1? Misströsta inte, nu har du den 🙂

 

Om du vill går det ju också jättebra att äta mat till frukost, här finns ett mycket bra inlägg hur man enkelt komponerar och lagar en större mängd mejerifria måltider. Också perfekt sätt att laga matlådor.

 

Zarkos fettkaffe-recept
Min man var under en lång tid en inbiten fettkaffe-älskare.

 

10 LCHF-frukostar under 10 minuter
Avokadoyoghurt – snabbt och gott!

 

10 LCHF-frukostar under 10 minuter
Äggröra med smör är ju en riktigt bra frukost!

 

10 LCHF-frukostar under 10 minuter
Smoothie med hallon/lakrits, barnens favorit!
3.7/5 (6 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Wow 36 kilo på ett halvår va otroligt bra gjort. Undrar bara vad du åt då =) Jag har svårt att hitta riktigt så kroppen är nöjd, sötsuget är inte nådigt mm.

Tack! Jag ammade också ska tilläggas, men jag åt mina egna recept, åt ordentligt med fett och smååt inte mellan måltiderna. Du får skriva upp vad du äter och hur det får dig att känna, så kan du se om du triggas av något speciellt. Kram Fanny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *