Kokosyoghurt med avokado

Kokosyoghurt med avokado

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Detta är en superfrukost på flera sätt, massa nyttiga fetter, mättande, mejerifritt och lite kul och udda på samma gång! Det går dessutom supersnabbt att veva ihop.

Ingredienser till 2 mindre portioner kokosyoghurt med avokado:

Gör så här:

  1. Mosa avokadon med en sked
  2. Blanda sedan ner kokosgrädden och vaniljen.
  3. Servera!

Alternativt kör du allt med stavmixern om du vill ha den slätare. På bilden serverar jag den tillsammans med stora kokoschips och blåbär, men jag rekommenderar att du testar någon granola om du vill lyxa till det ytterligare.

Tips:
Jag har gjort 3 andra kokosyoghurtar, kolla in dessa också om du ändå öppnat ett paket kokosgrädde.

3.1/5 (14 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

9 kommentarer

Mm så gott, brukar stavmixa avokado, kokosgrädde, frysta hallon och ägg, toppat med kokosflingor, barnen älskar det och kallar det för avakadoglass ?

Finns i de flesta butiker, jag köper inte konserver (alls) utan använder tetror. Kokosgrädde är det tjocka på kokosmjölken, men enklare tycker jag att köpa bara kokosgrädden direkt.

Blev så pepp på att komma igång med lchf när jag hittade dina nybörjare tips och recept. Jag körde visserligen lchf för 10 år sedan och vet ju att det funkar men behövde inspiration för att hitta tillbaka och detta var vad jag behövde just nu. Började med att testa avocado yoghurten men yoghurt vet jag inte om jag skulle kalla den. Min blev mer som en guacamole.? jag skulle kanske mixat den istället. Ska dock testa de andra smakerna med.

Blev nyfiken på denna yoghurt. Testade den idag men jag måste säga att jag nog tyckte den kändes mer som en gukamole. Felet kanske blev att jag inte mixade den utan mosade den.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök