Hemmagjorda mandelbiskvier

Hemmagjorda mandelbiskvier

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore & Kitchen Time

Hemmagjorda mandelbiskvier är SÅ gott till hemmagjord nyponsoppa och väcker härliga barndomsminnen hos mig. Dessa biskvier kan du ju även göra större, med en smörkräm på toppen och doppade i choklad, då har du härliga, hemmagjorda chokladbiskvier. Det är ju så GOTT!

Ingredienser

Räcker till en plåt hemmagjorda mandelbiskvier

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175° grader.
  2. Kör björsockret i en stark blender för att få som ett ”florsocker” går även bra att använda florsocker eller valfri mängd flytande sötning.
  3. Vispa äggvitan + sötning till ett hårt skum med en elvisp
  4. Vänd försiktigt ned mandelmjöl och kokos och lägg sedan i en plastpåse.
  5. Klä en bakplåt med bakplåtspapper.
  6. Klipp ett litet hål i påsens ena kant för att få en liten spritspåse och spritsa ut beskvierna i valfri storlek. Jag gjorde cirka 1 cm i diameter.
  7. Grädda i ca 10 minuter, eller tills biskvierna är genombakade och gyllenbruna.
  8. Förvara i tätslutande burk eller påse. Går bra att frysa. Jag låter de ligga i rumstemeratur över natten, då blir de krispiga och goda, perfekt till nyponsoppa!
Hemmagjorda mandelbiskvier
Här ser du mina hemmagjorda mandelbiskvier, innan ugnen.
Hemmagjorda mandelbiskvier
Hemmagjorda mandelbiskvier, färdiga!

Tips på andra populära godsaker

Jag har många, många goda, enkla recept på godsaker som passar alla tillfällen. Här nedan hittar du ett gäng goda desserter som är väldigt populära bland mina läsare. Hoppas att det ska smaka, njut av en härlig fika.

Pannacottapaj
Här ser du en pannacottapaj, magiskt god! Du kan göra vilken pannacotta du vill från min lista, och fylla skalet med. Toppa med säsongens frukt och bär.
midsommarmat
Chokladtårta med hallonpannacotta, passar alla! Denna har serverats på bröllop, dop, begravningar, studentfester och företagsevent. Jag blir så glad när ni berättar sådant för mig.

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök