Hallon- och rabarberkompott – enkelt o snabbt tillbehör

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Enkelt och gott med en kompott. Servera med en klick grädde eller ha i glass, smoothie eller på en pannacotta!

Hallon- och rabarberkompott

Ingredienser:

  • 200 g rabarber
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl vatten
  • 1 msk sukrin eller björksocker (läs gärna mer om björksocker i detta inlägg) testa dig fram beroende på syrlighet i rabarbern

Gör så här

  1. Skär rabarbern i mindre bitar (jag brukar behålla skalet)
  2. Koka rabarbern, hallon, vatten och sötströ på medelvärme ca 10-15 min beroende på vilken konsistens du gillar.

Supergott i smoothie, glass eller varför inte på en pannacotta?

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min LCHF jordgubbssylt

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Receptet rekommenderas varmt! Använder det som smaksättning i min lunchyoghurt. Hallon och rabarber är en så god kombo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.