Hallon- och rabarberkompott – enkelt o snabbt tillbehör

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Enkelt och gott med en kompott. Servera med en klick grädde eller ha i glass, smoothie eller på en pannacotta!

Hallon- och rabarberkompott

Ingredienser:

  • 200 g rabarber
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl vatten
  • 1 msk sukrin eller björksocker (läs gärna mer om björksocker i detta inlägg) testa dig fram beroende på syrlighet i rabarbern

Gör så här

  1. Skär rabarbern i mindre bitar (jag brukar behålla skalet)
  2. Koka rabarbern, hallon, vatten och sötströ på medelvärme ca 10-15 min beroende på vilken konsistens du gillar.

Supergott i smoothie, glass eller varför inte på en pannacotta?

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min LCHF jordgubbssylt

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Receptet rekommenderas varmt! Använder det som smaksättning i min lunchyoghurt. Hallon och rabarber är en så god kombo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.