Enkelt och gott med en kompott. Servera med en klick grädde eller ha i glass, smoothie eller på en pannacotta!
Hallon- och rabarberkompott
Ingredienser:
- 200 g rabarber
- 1 dl frysta hallon
- 1 dl vatten
- 1 msk sukrin eller björksocker (läs gärna mer om björksocker i detta inlägg) testa dig fram beroende på syrlighet i rabarbern
Gör så här
- Skär rabarbern i mindre bitar (jag brukar behålla skalet)
- Koka rabarbern, hallon, vatten och sötströ på medelvärme ca 10-15 min beroende på vilken konsistens du gillar.
Supergott i smoothie, glass eller varför inte på en pannacotta?
Tips!
Om du gillade det här receptet, kolla in min LCHF jordgubbssylt
3.8/5
(5 Reviews)
2 kommentarer
Receptet rekommenderas varmt! Använder det som smaksättning i min lunchyoghurt. Hallon och rabarber är en så god kombo!
Vad roligt att höra! <3