Tacopaj LCHF

Testa Lesscarbs recept i en matkasse från Gastrofy

Du vet väl att jag har en egen matkasse? Via Sveriges första recpetmathandel? Det innebär helt enkelt att du först och främst handlar din mat utifrån recept som du själv väljer baserat på din och din familjs preferenser, förutsättningar och önskemål. Jag har 40 av mina recept där, och självklart har jag en rabattkod till alla nya som vill testa på den! 

Jag inleder året med att lägga till några av mina mest populära recept – med mejerier – på Gastrofy. Tidigare har jag endast haft mejerifria recept, men nu har jag alltså lagt till cirka 10 recept med mejerier, bland annat tacopajen på bilden. Bilden och filmen har Sofie Lundberg på Gastrofy gjort. Tack för det, du är grym! Här spanar du in min profil på Gastrofy och här hittar du detta recept (som även finns här på min sajt såklart, Tacopaj LCHF (länk). 

 

Vad är Gastrofy?

Gastrofy själva säger: ”Genom att lyssna på medlemmars önskemål, idéer och synpunkter har vi gjort både sajten och tjänsten smartare, snyggare och enklare att använda. Spara energin du lägger på att leta och planera matinhandlingen varje vecka och låt Gastrofys smarta algoritm och inspirerande recept göra jobbet. Gastrofy är en receptmathandel, vilket helt enkelt innebär att du först och främst handlar din mat utifrån recept som du själv väljer baserat på din och din familjs preferenser.

 Gastrofy passar dig som

  • Älskar mat men behöver inspiration i vardagen
  • Vill äta hälsosamt och vill ha hjälp på traven
  • Vill ha kontroll över dig och din familjs matinköp

På nya Gastrofy får du

  1. 100% kontroll – Prenumerationstjänsten är borttagen och du väljer själv när och hur du vill få hem dina matkassar.
  2. Mer inspiration – Ett nytt inspirationsflöde baserat på andra kunders ratings, kommentarer och favoriter hjälper dig att hitta de bästa recepten.
  3. Aldrig mer en mataffär – Den nya designen gör det enklare än någonsin att klicka i extravaror och göra hela veckans inköp på sajten.

Jag har tidigare sammanfattat tjänsten (före nya versionen), det inlägget läser du här.

Rabattkod – till nya kunder

När du gör din första beställning på Gastrofy får du 200 kr rabatt om du anger lesscarbs som kampanjkod. Klicka in på Gastrofy.se och gör din beställning idag (du kommer till din profil)!

Lesscarbs matkasse Gastrofy

 

Lesscarbs matkasse
Enkelt och skönt att handla mat hemma. 🙂

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök