Lesscarbs matkasse via Gastrofy

Nu var det min tur att beställa min egen matkasse från Gastrofy. Eller ja, vi gjorde det tillsammans jag och barnen. De fick välja rätterna, och jag la till extravarorna. Perfekt uppdelning om du frågar oss. OCH galet smidigt sätt att handla!

Som du kanske förstått vi det här laget har jag alltså tagit fram en mejerifri (och såklart glutenfri) kasse som passar både LCHF och paleo. Nu var det på tiden att även vi testade. Har hört flera trevliga kommentarer från mina underbara följare så nu var det dags även för oss.  Jag tänkte berätta hur jag uppfattade tjänsten och varorna jag fick.

Såhär beskriver Gastrofy sin tjänst:

”Gastrofy är en medlemstjänst där man prenumererar på en leverans varje eller varannan vecka – helt utan bindningstid. Du kan ändra leveranstid eller avboka beställningen upp till dagen innan leverans. Hur många recept för hur många personer vid varje leverans du vill ha är helt upp till dig.

Gastrofy är gratis att använda och du betalar bara för produkterna du får hem till samma pris som hos vår partner Cooponline.se.”

+ Från Lesscarbs:

  • Enkelt att beställa, antingen ett färdigt menyförslag eller genom att välja själv bland recepten.
  • Varje vecka får man ett menyförslag via mejl.
  • Stort plus att man kan lägga till och ta bort varor från recepten. Om ett recept exempelvis innehåller 1 citron och du vill ha flera trycker du bara + tills du har så många du önskar. Eller om ett recept innehåller en ingrediens som du redan har hemma klickar du bort den.
  • Man kan lägga till tilläggsvaror, som i mitt fall smör, nötter, lax och örter för att nämna lite. Men du kan lägga till allt man kan köpa på Coop, till exempel blöjor, tvättmedel och toalettpapper.
  • Smidig leverans, budkillen från Coop ringde och frågade om han fick komma före utsatt tidsintervall, varorna var kalla och fräscha, hade själv valt alla varor i fysisk butik.

 

 – Från Lesscarbs

  • Hade gärna sett ett större ekologiskt sortiment.
  • Sortimentet varierar från dag till dag beroende på tillgänglighet i butik, vilket egentligen inte är så konstigt, men om man vill ha ett visst recept kanske det inte går att få till just den dagen. (Tur att det finns många recept att välja på)
  • Borde finnas i fler städer, just nu levereras kassen till: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kalmar, Helsingborg, Mälardalen, Borås och Norrköping.
  • Svårt att handla på kort datum som jag annars älskar, för att tjäna lite pengar. Men detta sparar istället tid och jag vet att många inte lika extrapris-galna som jag är.
  • Coop skickade med en strut choklad, inget fel med en gåva i sig, men valet av gåva kan utvecklas. En trevlig grönsak eller en extra vara av mina redan beställda varor (som en citron) känns som ett bättre alternativ.

Om du har möjlighet att få kassen levererad (kolla ”här levererar vi” på gastrofy.se) tycker jag absolut att du ska göra det och testa mina recept i detta format. Ange ”lesscarbs” som rabattkod vilket ger dig 200 kr rabatt på din första beställning.

Skriv gärna några rader i detta inlägg hur du uppfattade tjänsten. Feedback är otroligt viktigt för Gastrofy och Cooponline.

gastrofy-matkasse
Sixtens ansiktsuttryck när han såg mitt ansikte i ”mataffären” i datorn. Oslagbart, eller hur?
gastrofy-matkasse7
Betty tyckte att allt såg gott ut och hade problem att välja 🙂
forsta-bestallning
Dessa rätter hamnade till slut i vår första kasse.
gastrofy-matkasse8
När barnen valt rätterna satte de igång med lek och jag handlade tilläggsvaror i lugn och ro. 🙂
gastrofy_kasse
Såhär såg det ut vid leverans, Coop håller kylkedjan hela vägen fram till dörren. Allt var fräscht, helt och kallt.

 


 

Lesscarbs matkasse
Gör din första beställning idag och utnyttja erbjudandet som ger dig 200 kr rabatt (skriv in ”lesscarbs” som kanpanjkod) klicka på bilden som tar dig till Gastrofy.se

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Eller hur! Gillar dock min extra mycket eftersom den dessutom är mejerifri. Visst får man skriva så? 😉

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök