matlada

Några tips för att underlätta veckans mat!

Här kommer några bra tips för du lyckas få ihop veckans mat utan stress. Det viktigaste är som alltid, var förberedd och ha en plan om det krisar.

  1. Förbered veckans matlådor på söndagen, här finns tips.
  2. Gör en eller två satser majonäs med stavmixer som du har i kylen, detta funkar bra som sås, som dressing till en sallad eller i en soppa. Du kan smaksätta majonäsen på olika sätt.
  3. Stekta ägg med lite ruccola och majonäs funkar bra till middag om du inte har så mycket tid… Eller en omelett om du vill anstränga dig lite mera 🙂
  4. Här finns några recept på billiga middagar för hela familjen.
  5. Jag har en egen matkasse via Gastrofy, om du inte testat den kan det vara ett alternativ :)Gastrofy är en supersmart matkasse-tjänst, där du själv bestämmer precis vilka recept du får hem, och antalet portioner. (Annars brukar det vara låst till bestämda paket.)

    Du får 200 kr rabatt när du tecknar upp dig för en matkasse. Ange bara rabattkoden ”lesscarbs”.

    Du kan välja ekologiskt och närproducerat, och även välja att lägga till varor som exempelvis hushållspapper eller tvättmedel. Du kan också ta bort varor, om ett recept innehåller något som du redan har hemma.

10-sekundersmajonäs

zoodles snabb köttfarssås

Ostpanerade ägg

gastrofy-matkasse7

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök