Mina favoriter just nu

Mina Vitaprana-favoriter just nu!

Annonssamarbete med Bodystore.com

Idag vill jag tipsa om mina favoriter från VitaPrana. Det är Bodystores eget varumärke och nästan allt är eko. Väldigt prisvärda produkter som jag ofta använder. Ni brukar ju vara nyfikna på mina tips och hälsotricks, så här bjuder jag på några av dem + en rabattkod.

Några ord om VitaPrana som märke

VitaPrana är kosttillskott och livsmedel gjorda på renast möjliga råvaror med hållbar hälsa, miljö och framtid i fokus. VitaPranas produkter är fria från tillsatt socker och syntetiska sötningsmedel, färg- och smakämnen. De flesta produkterna är även fria från soja, gluten och laktos. Produkterna är även mycket prisvärda 🙂

Håll koll om det dyker upp kommande rabatter på min sida ”Erbjudande och rabatter”, där jag publicerar rabatter jag får möjlighet att dela med dig som läser.

Just nu är det upp till 50% rabatt på VitaPrana, se hela deras sortiment här och läs mer om mina favoriter längre ner i inlägget!

 

Här kommer några produkter som är ständigt återkommande i min kundkorg:

Kokosolja (finns med och utan smak)

Behöver jag säga något mer? Vem älskar inte kokosolja? Vill du inte ha en plastbytta till din kokosolja (som man får när man köper VitaPrana) kan du hälla över den i en snygg glasburk istället. Här finns ett inlägg om kokosolja och hur du kan använda den, som jag skrivit innan. Men ett hett tips (eller snarare svalkande) är att du gör mina vita choklad fatbombs såhär i värmen.

 

Raw bars med choklad

Jag tycker att dessa är supergoda! Mina barn också. Det känns bra att ta med dem när vi ska bort på fika och bjuda mina och andras barn på dessa istället för annat sött. Jag brukar även ha en i väskan för absoluta krisfall, eller om jag möter någon som är superhungrig som behöver mat.

Finns även med smak av bär, de tycker jag är mega-smarriga.

 

Matchapulver

Du har säkert hört talas om matcha-latte, jag älskar min med kakaosmör och kardemumma. Testa den gärna. Ett annat gott tips är att ha i lite i de där vita chokladfatbombsen, supergott!

 

Macapulver

Macaroten har sitt ursprung i Peru där den under tuffa väderförhållanden växer högt upp i Anderna. Den kallas vanligtvis för Amazonas ginseng, tack vare att den likt ginsengroten har en lätt uppiggande effekt. Macaroten innehåller dock mer näring, och har ett högt innehåll av C- och E-vitamin, järn, kalium och zink. Det är även en bra källa till kostfibrer. Jag brukar ha det i smoothie eller kokosyoghurt för en god lite söt/kolaaktig smak.

 

Magnesium

Något jag verkligen älskar som ger min kropp lugn och skön sömn. Jag har skrivit ett maffigt inlägg om magnesium innan, du kan läsa det här.

 

Gurkmeja

En krydda/smaksättning som jag använder så ofta jag kan. God och förbaskat nyttig! Här har jag skrivit ett inlägg om gurkmeja, och varför du måste testa, bland annat till naturlig tandblekning.

Här kommer tre goda recept som jag använder gurkmeja i:

 

Nässla

Ett riktigt superpulver som jag äter varje dag sedan januari i år. Jag älskar det! Som alltid, detta är ingen medicin utan ett naturligt vitamin- och mineraltillskott. Testa dig fram och se hur din kropp påverkas. Exempel på några av alla de vitaminer och mineraler som finns i nässelpulver:

Vitamin A, B1, B5, C, E, D, F, K och P, seratonin, mangan, zink, kalcium, krom, fosfor, magnesium och järn. Finns många, många flera! 🙂

Nässla sägs vara positivt om du har följande besvär:

Inflammation – Menstruationsrubbningar – PMS – Förstorad prostata – Artros  – Reumatoid artrit – Högt blodtryck – Bakterier – Sår – Håravfall – Problem med matsmältningen. Det finns fler exempel!

Nässla funkar bra både för gravida och ammande till skillnad mot andra gröna pulver som man ska undvika. Både som gravid och ammande behöver kroppen mycket vitaminer och mineraler, lika så vid amning. Jag har också läst att vissa använder nässla inför förlossningen för att boosta kroppen för det som komma skall. Man kan också tillsätta nässla i barnens mat, men man behöver inte dosera 1 msk/dag utan testa lite försiktigt och se.

1 msk nässelpulver motsvarar ca 100 g färsk nässla, och rekommenderad dos är ca 1 msk. I en smoothie eller kokosyoghurt som i filmen (och på bilden) ger nässlan rätt mycket smak. Du kan blanda med lite vatten och svepa som en shot, eller blanda i din kalla sallad. Du ska inte upphetta pulvret om du vill bevara alla näringsämnen.

Vitaprana-favoriter

 

Vitaprana-favoriter

 

vitaprana-favoriter

 

vitaprana-favoriter

 

vitaprana-favoriter

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Tack för ditt meddelande. Jag ska kolla med Bodystore då den ska fungera, denna vecka finns en ny kod i alla fall. Tack!

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök