Så gott och enkelt med coleslaw. Passar till det mesta och håller upp till en vecka i kylskåp. Perfekt som tillbehör till kött/fisk, i wrap eller i hamburgare.
Ingredienser
Räcker till ca 4 dl:
- 2 dl rysk/turkisk/grekisk yoghurt
- 1 dl majonnäs
- 1 vitlöksklyfta, riven/pressad
- 1 tsk dijonsenap
- 1 tsk citronsaft
- 1-2 krm sambal oelek
- 150 gram vitkål
- 5 cm purjolök
- 50 gram morot (ca 1/2 normalstor, kan uteslutas)
- Salt och peppar
Gör så här
- Blanda samman allt utom kål, purjolök och morot till en sås.
- Tillsätt sedan finstrimlad kål, purjolök och riven morot.
- Smaka av med salt och peppar.
- Klart!
Servera gärna tillsammans med mina kycklingburgare och mina goda kålrotspommes.
2.9/5
(21 Reviews)
4 kommentarer
Testade detta. Jättegott! 🙂
Tack för återkoppling! 🙂
mums
verkligen!