Coleslaw – supersmarrig sås som passar till de mesta!

Dela på facebook
Dela på email
Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Så gott och enkelt med Coleslaw. Passar till det mesta och håller upp till en vecka i kylskåp. Perfekt som tillbehör till kött/fisk, i wrap eller i hamburgare.

Coleslaw

Ingredienser till ca 4 dl:

  • 2 dl rysk/turkisk/grekisk yoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta, riven/pressad
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk citronsaft
  • 1-2 krm sambal oelek
  • 150 gram vitkål
  • 5 cm purjolök
  • 50 gram morot (ca 1/2 normalstor, kan uteslutas)
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda samman allt utom kål, purjolök och morot till en sås.
  2. Tillsätt sedan finstrimlad kål, purjolök och riven morot.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Klart!

Servera gärna tillsammans med mina kycklingburgare och mina goda kålrotspommes

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Få mitt gratis inspirationsbrevEtt mejl i veckan som gör dig glad. Fullt med recept, veckomenyer, tips, bilder och unika erbjudanden.
Prenumerera här →