Kycklingburgare med persilja och sambal oelek

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Jag älskar saftiga burgare, och dessa kycklingburgare är enligt min man de saftigaste han ätit! Det är ett bra betyg tycker jag.

Kycklingburgare

Till fyra stora bugrare:

Gör så här

  1. Hacka persiljan fint och blanda samman alla ingredienser.
  2. Forma till fyra biffar och stek i smör på medelvärme, några minuter på varje sida, tills de är genomstekta.

Limesås:

På bilden har jag en limesås till. Det blev väldigt gott tillsammans med kycklingburgaren. Blanda samman följande ingredienser:

Tips!

Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera dig att pröva kyckling – och omelettwraps eller fiskburgare med grönsakswop och sesammajonnäs

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

3 kommentarer

Det här kycklingfärsreceptet är fantastiskt! Så enkelt och så otroligt gott! Jag äter biffarna i pitabröd fyllda med cole slaw. Lagas minst en gång i månaden sedan ett år tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.