Varmrökt röding med basilikamajonnäs – supersmarrigt!

Detta var det godaste jag ätit på länge. Älskar verkligen varmrökt fisk. Påminner mig om när min farfar brukar röka sik.

 

 

Varmrökt röding med basilikamajonnäs

 

1 varmrökt röding räcker till fyra personer. Tycker du att det blir lite per person kan du mjukkoka några ägg till eller några skalade räkor.

Sås till 4 personer:

 

Gör så här

  1. Följ instruktionerna för majonnäsen.
  2. Mixa basilikabladen i slutet, alternativt finhacka ner den.
  3. Smaka av med citron.

 

Till salladsbädden på varje tallrik:

  • 1 näve smörstekt broccoli
  • 1 avokado
  • några tomater
  • skivad purjolök.(Eller vad du nu har hemma eller är sugen på).
    Låt inte mina tips stå i vägen för utbudet i ditt kylskåp. 🙂

 

Tips!

Gillade du det här receptet? Kolla in mitt recept på varmrökt lax med sallad och dillmajo

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.