Sjögräsnudlar med italienska smaker – Supergott!

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Sjögräsnudlar med italienska smaker – gud så gott! Detta var en enorm succé hemma hos oss. Sjögräsnudlarna är ju krispiga, och i en sallad var de helt perfekta! Smaksättningen var kanske ännu bättre. Detta kommer vi att göra om ofta!

Sjögräsnudlar med italienska smaker

Ingredienser till två personer:

  • 200 gram sjögräsnudlar
  • 1/2 dl finriven parmesan
  • 1 msk god olivolja
  • 1 msk grön tapenade (recept hittar du här)
  • 1-2 krm sambal oelek
  • Salt och peppar

Gör så här

  1. Skölj nudlarna och låt de rinna av.
  2. Blanda övriga ingredienser, smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med valfritt tillbehör.
    (På bilden serverar jag dem med lammkorv, en god sallad, crème fraiche bearnaise och torkade oliver)
  4. Klart!

Tips!

Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera dig att pröva LCHF-wok med sjögräsnudlar

eller kanske min kycklingsallad med parmesan-majonnäs

Om du inte får tag på sjögräsnudlar kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där det finns shirataki-nudlar.  Du hittar den här

Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.

Sjögräsnudlar med italienska smaker

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.