Sjögräsnudlar med italienska smaker – gud så gott! Detta var en enorm succé hemma hos oss. Sjögräsnudlarna är ju krispiga, och i en sallad var de helt perfekta! Smaksättningen var kanske ännu bättre. Detta kommer vi att göra om ofta!
Sjögräsnudlar med italienska smaker
Ingredienser till två personer:
- 200 gram sjögräsnudlar
- 1/2 dl finriven parmesan
- 1 msk god olivolja
- 1 msk grön tapenade (recept hittar du här)
- 1-2 krm sambal oelek
- Salt och peppar
Gör så här
- Skölj nudlarna och låt de rinna av.
- Blanda övriga ingredienser, smaka av med salt och peppar.
- Servera med valfritt tillbehör.
(På bilden serverar jag dem med lammkorv, en god sallad, crème fraiche bearnaise och torkade oliver) - Klart!
Tips!
Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera dig att pröva LCHF-wok med sjögräsnudlar
eller kanske min kycklingsallad med parmesan-majonnäs
Om du inte får tag på sjögräsnudlar kan du spana in min egen mini-shop hos Bodystore där det finns shirataki-nudlar. Du hittar den här
Glöm inte att spana in min erbjudande- och rabattsida, där det då och då finns en generös rabattkod till mina läsare.
0/5
(0 Reviews)
2 kommentarer
Hur smakar naturella Sjögräsnudlar? Som sjögräs, pasta, ris?
De smakar egentligen ingenting, om jag ska vara helt rak. Men de är goda att ha till en smaskig sås!