Pumpasoppa – med liten twist

Här kommer receptet på pumpasoppan som jag visade på Instagram igår.

 

Pumpasoppa med liten twist

Det jag gjorde annorlunda var att jag delade mina små halloweenpumpor i två delar, gröpte ur kärnorna och bakade i 200 grader i 30 minuter. Sedan gröpte jag ur allt fruktkött och följde receptet. Jag mixade bara lite och behöll bitar av pumpan som hade precis samma konsistens som kokt potatis. Det här var verkligen magiskt gott, och jag ska göra en ny sats redan idag!

Det räckte tydligen inte att äta det till frukost, lunch och middag i två dagar. Vi måste ha mer i helgen. 🙂

När vi ändå är inne på pumpa, missa inte mitt stora Halloween-inlägg.

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.