Pulled av olika slag hör verkligen hösten till! Jag tycker att det är gott och smidigt att sätta en gryta på spisen på kvällen efter middagen så är maten klar till dagen efter. Man kan ju också låta den stå i kylen några dagar om man vill spendera söndagen med långkok. Perfekt i matlådan dessutom! Här är mina 5 bästa pulled recept.När jag gör den här typen av samlingar påminns jag om recept som fallit i glömska. Det är ju fantastiskt att jag skapat över 600 recept, och de flesta på ungefär ett år! Vad tycker du om den här typen av samlingar? Kommentera gärna. 🙂
1) Pulled Beef
Här är mitt första försök till Pulled Beef som jag gjorde tillsammans med min mamma. Så gott i salladsblad på sommaren med grönsaker, eller som här nedan med vitkålsmos som känns lite höstigare/vintrigare. Du kan ersätta biffen med gris (exemeplvis karré) om du önskar.
Recept: Pulled Beef
2) Pulled chicken
Mums säger jag bara! Kyckling är så enkelt och gott att tillaga. Det här ett uppskattat recept på sajten.
Recept: Pulled chicken
3) Marockansk Pulled Beef
Det här är nog mitt favoritrecept av alla pulled. Så vansinnigt gott! Har bjudit på detta många gånger och det delas flitigt i sociala medier. Det är förresten så roligt när ni taggar mig när ni lagar mina recept. Det är roligt när de får liv och jag får en glimt i er vardag! Du kan ersätta biffen med gris (exemeplvis karré) om du önskar.
Recept: Marockansk Pulled Beef
4) Pulled Turkey
Hade helt och hållet glömt detta recept! Men jag minns att det var gott nu när jag såg bilden, då kommer smakerna tillbaka. Det brukar gå att hitta billiga kalkondelar i vanliga mataffärer som säljer produkter från Ingelsta Kalkon.
Recept: Pulled Turkey
5) Pulled marockansk chicken
Detta är mitt senaste tillskott i pulled-familjen. Jösses vad smarrigt! Det håller flera följare med som hört av sig, en sa att hennes matlåda var tämligen populär och att nästan fick vakta den för kollegorna. 🙂 Bra betyg tycker jag!
Recept: Marockansk Pulled Chicken
6) Pulled pork taco
7) Pulled pork med ingefära och chipotle
https://lesscarbs.se/lchf-lunch-och-middag/pulled-pork-med-ingefara-och-chipotle/
Hoppas att det ska smaka!
Kram Fanny
Din favorit?
Har du någon favorit som du tycker att jag borde prova. Kommentera gärna nedan.
11 kommentarer
Hej! Fina recept. Tänkte göra storkok på pulled maroccansk chicken. Hur många dagar kan man förvara den i kyl tro?
Åh vad gott! Mat håller generellt minst 5 dagar i kylskåp. Sedan brukar jag frysa det efter det om det fort finns kvar. Lycka till 🙂
Tack för svar!
Jag skulle beställa en gryta precis med din rabatt men fick svaret ogiltig rabattkod 🙁 Du skrev att koden gäller till 28/4. Är det ändrat?
Hej! Jag kan använda koden, jag la just en testbeställning, det står att jag måste skapa konto bara, vilket är gratis. Rabatten gäller, testa att ladda om mitt inlägg och prova på nytt! Hör av dig om det inte funkar. Kram!
Hej och tack för snabbt svar. Nej det fungerar inte och ja jag har ett konto och har loggat in. Testat 3 gånger 🙁
Såhär svarar dem: Hej Fanny!
Det var inte bra! Jag bad marknadskoordinator kolla koderna, men de ska funka enligt henne.
Här är villkoren (kanske kan det vara något där som inte stämde?)
“Vi har testat koden och den fungerar. Koden fungerar enligt nedan regler på hela vårt sortiment, även nedsatta produkter.
Detta gäller:
*Man behöver ha skapat ett konto, samt vara inloggad på detta när man handlar.
*Koden ska anges i fältet för rabattkod (inte presentkort)
*Man behöver ha produkter för minst 500 kr i varukorgen för att rabattkod: RABATT10 ska aktiveras och 10% dras av.
*Koden gäller ej för Bonnieranställda (t ex Adlibris och TV4)”
Tack för att du hörde av dig!
/ Sarah
En fråga på mandolinen: Hur håller/har man den när man jobbar med den? Lägger man den över en skål? Det man skivar måste ju falla ned i något. Ligger den stadigt på en skål eller glider den runt?
Jag brukar bara luta den lite mot en bänk eller lägga den över något som du skriver. Jag har aldrig regerat på att den ligger dåligt eller så 🙂
Vilket jobb du lagt ner på din receptsamling, och den är guld värd! Vi använder dina recept ofta! ❤️
Tack snälla! Ja, jag publicerade över 400 recept första året jag hade bloggen! Sedan dess har farten saktats ner lite, i takt med att jag blir noga med alla detaljer, bilder, SEO osv. Tack för att du skrev till mig. Ha en fin dag. Kram Fanny