Det är kul att variera tacosen. Min man har hittat en ny favorit, i vitkålsblad. Idag använde vi det vi hade hemma när det kom till tillbehör. Snabbt, enkelt och gott!
Kycklingfajitas
Ingredienser till ca 2-3 personer:
- 350-400 g kycklinglårfilé (eller annan del på kycklingen)
- 1 sats tacoskryddor
- Ca 2 vitkålsblad per person
- Avokadoröra på 2-3 avokado
- Vitlökssås (Sixten gör alltid denna, blanda valfri yoghurt med herbamare och vitlök)
- Ostchips
- De grönsaker ni gillar
Gör så här
- Skär kycklingen i mindre delar, stek och krydda enligt instruktionerna. (vill du kan du strimla i en paprika och lök)
- Följ övriga recept. Lämna kvar kärnan i avokadoröran om du inte ska äta den direkt för att den inte ska bli brun.
- Skär loss kålbladen från roten och tryck bladet försiktigt utåt och längst med kålhuvudet så får du hela och fina blad.


Tips!
Här finns hela min tacosamling för flera recept och inspiration.
5/5
(2 Reviews)
2 kommentarer
Jag brukar alltid göra fajtas med din ägg wrap! Det är super gott!
Toppenbra! Måste testa snarast!