Det är kul att variera tacosen. Min man har hittat en ny favorit, i vitkålsblad. Idag använde vi det vi hade hemma när det kom till tillbehör. Snabbt, enkelt och gott!
Kycklingfajitas
Ingredienser till ca 2-3 personer:
- 350-400 g kycklinglårfilé (eller annan del på kycklingen)
- 1 sats tacoskryddor
- Ca 2 vitkålsblad per person
- Avokadoröra på 2-3 avokado
- Vitlökssås (Sixten gör alltid denna, blanda valfri yoghurt med herbamare och vitlök)
- Ostchips
- De grönsaker ni gillar
Gör så här
- Skär kycklingen i mindre delar, stek och krydda enligt instruktionerna. (vill du kan du strimla i en paprika och lök)
- Följ övriga recept. Lämna kvar kärnan i avokadoröran om du inte ska äta den direkt för att den inte ska bli brun.
- Skär loss kålbladen från roten och tryck bladet försiktigt utåt och längst med kålhuvudet så får du hela och fina blad.
![Kycklingfajitas](https://i0.wp.com/lesscarbs.se/wp-content/uploads/2015/03/faijtas5.jpg?resize=800%2C533&ssl=1)
![Kycklingfajitas](https://i0.wp.com/lesscarbs.se/wp-content/uploads/2015/03/faijtas3.jpg?resize=800%2C533&ssl=1)
Tips!
Här finns hela min tacosamling för flera recept och inspiration.
5/5
(2 Reviews)
2 kommentarer
Jag brukar alltid göra fajtas med din ägg wrap! Det är super gott!
Toppenbra! Måste testa snarast!