Grönkålswrap

Grönkålswrap med chilimajonnäs – enkelt att ta med

Lesscarbs pizzabotten fungerar utmärkt som wrap! Fyll med vad du vill, här rensade jag lite i kylen och smakerna gifte sig som mig och min man ungefär. 🙂

 

Grönkålswrap

 

Ingredienser till två personer:

  • 1 sats pizzabotten (grädda gärna några minuter extra)
  • 1 sats snabb avokadoröra
  • 200 g grönkål (som du smörsteker några minuter samt saltar lite)
  • 1 bit mozzarella i skivor
  • Några körsbärstomater i skivor.
  • 1 dl 10-sek majo med valfri mängd chilisås (jag använder cayennesås eller sriratcha) eller färsk chili

 

Gör så här

  1. Gör pizzabotten, låt svalna.
  2. Följ övriga instruktioner och bred ut ingredienserna på wrapen.
  3. Rulla ihop och dela i två.
  4. Klart!
    Jag serverar majonnäsen vid sidan om.

 

Tips!

Vill du ha fler wrap-recept? Kolla in min omelettwrap eller sesamwrap

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök