Sesamwraps med smarrig fyllning

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Mina omåttligt populära sesamknäcke i ny tappning. Jag gör alltid mina utan ost numer, och älskar att göra dem mjuka som tunnbröd/wraps. Min man försäkrar att det är ”asgott” och Betty säger ”mmm”. Fyll med vad helst du önskar!

Sesamwraps med smarrig fyllning

Jag använder alltså mitt recept på sesamknäcke, jag gör utan ost. Har du ost i borde det vara samma tillvägagångssätt.

Jag sprider ut smeten till runda wraps och gräddar i ugnen på 140 grader i cirka 10 minuter. Det kan variera från ugn till ugn, men ytan ska ha torkat (inte vara geggig, hoppas du förstår vad jag menar)

Just dessa fyllde jag med:

  • 10-sekundersmajonäs
  • Kall kycklingfilé kryddad med salt och paprikapulver
  • Sallad
  • Tomat
  • Solrosskott
  • Koriander (funkar ju med vilka färska örter som helst)

 

sesamwraps
Jag tror att dessa wraps fungerar utmärkt som mjuka tacobröd också!

 


Produkter du behöver till receptet köper du enkelt på Bodystore.com. Ofta finns en härlig rabatt att hämta under min flik erbjudanden och rabatter

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

8 kommentarer

Vilken temperatur har du på ugnen när du gör wraps? Använder du varmluft eller vanlig ugn?

Ja det förstår jag att du undrar, det hade jag inte med. Skrev dit 140 grader nu, ska dubbelkolla nästa gång jag gör dessa. Jag har varmluft, man brukar säga att man ska dra upp graderna ca 20 grader extra med vanlig ugn, men det brukar jag inte göra och ändå få bra resultat. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.