julgott med Lesscarbs

Baka julgott med Lesscarbs 7/12 – Bilderna

Igår hade jag en helt underbar kväll med stora och små deltagare. Min minsta deltagare Harry 6 mån hängde på mig och tittade nyfiket på på alla tjejer som jobbade. Jag vill dela med mig av alla härliga bilder från kvällen. Vi var så mätta och glada när vi var klara. Tack snälla för att ni kom och satte guldkant på min dag! 

Det finns 3 platser kvar till baka julgott den 11/12, alltså nu på söndag 13-16. Läs mer och boka din plats

Vi gjorde flera olika bakverk till julen, men jag hann inte fota allt och alla steg, men här är några utvalda saker. 🙂 Det var en väldigt trevlig och avslappnad kväll, med många tips, råd och goda bakverk.

julgott med Lesscarbs
Vi gjorde två olika pannacottor, alla var förvånade hur enkelt det var.
julgott med Lesscarbs
Deltagarna gjorde eget nötsmör. Detta blev med Hasselnötter.
julgott med Lesscarbs
Så fina mandelmusslor med olika fyllning. krispiga och goda. 🙂
julgott med Lesscarbs
Självklart skulle allt dokumenteras – konstigt vore väl annat 🙂
0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Jag har försökt göra mandelsmör i min Wilfa blender 1200 som alla påstår ska klara detta. Men den går varm och det tar eviheter, långt mer än 5 minuter. Har just köpt en elektrolux assistent för att bl.annatlyckas bättre med detta. Men detverkar inte heller vara rätt maskin. Vill inte ha en massa maskiner och hade verkligen hoppats kunna få till detta. Nu ser jag att du har en Matberedare. Ytterligare en maskin. Men vad tror du, kan jag få till nötsmör utan att köpa även en matberedare?

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök