Baka julgott med Lesscarbs – 7 och 11 december 2016

Baka julgott med Lesscarbs

Kan man verkligen äta gott under jul och nyår trots att man följer LCHF eller någon annan lågkolhydratkost? SJÄLVKLART! Välkommen till en mysig, peppande och lärorik kväll med mig och några likasinnade. Du får mina bästa tips och råd inför julen, och tillsammans gör vi supergott julfika. Eller föreslå detta för din chef så kan jag hålla detta event för ditt företag (max 12 personer).

EXTRATRÄFF: lediga platser söndag 11 december

Anmäl dig via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är fredag 9 december. Det är begränsat med platser, så först till kvarn gäller. (Vi ses i Stockholm.)

Vad ska vi göra?

Vi bakar några goda recept tillsammans, som passar bra till jul- och nyårshelgen. Jag tipsar om bra sötning och ger mina bästa råd och pepp hur man klarar av jul- och nyårshelgen utan att frångå sin kosthållning.

  • Du får mina bästa tips och råd i köket, och recept att ta med hem
  • Jag avslöjar mina strategier för att slippa oro eller dåligt samvete
  • Jag svarar på alla dina frågor under vår fikastund

Kvällen är perfekt för dig som vill göra julgodis och julfika med gott samvete. Så klart är kvällen glutenfri och sockerfri, och allt är lika gott som vanligt!

Exempel på julgott vi kan göra

Krämiga kokosbollar (hallon, chocklad), Ischoklad med nötter/kokos, Bounty, Choklad/nötbomb, Mjuk pepparkaka, Snickers, Nötiga pepparkaksbollar, Chokladbitar, Tryfflar, Saffranspannacotta, Kokosbräck, Mandelklubbor, Kesofrutti, Saffransplättar med grädde och bär, Saffransostkaka, Granola med pepparkakssmak, Snabb cheesecakedessert med pepparkaksgranola

Pepparkaksbollar
Pepparkaksbollar – mums!

 

Finliret om kursen

  • Träff 1 (fullbokat): Onsdag den 7 december, 18.00-21.00
  • Träff 2: Söndag den 11 december, 13.00-16.00
  • Plats: I det trevliga köket i matlagningsstudion Matlabbet – här ryms lagom många. Adressen är Hornstulls strand 9 i Stockholm.
  • Pris: 1 200 kr (inkl. moms)

Anmäl dig till träffen 11 december

Fyll i formuläret nedan så förhandsbokar jag en plats åt dig för söndag 11 december, kl 13-16. Jag skickar fakturan efter att jag fått din anmälan. När du betalat fakturan så har du din plats bokad och säkrad. Har du frågor om kursen så kan du kontakta mig.

[contact-form-7 id=”7998″ title=”Kursanmälan-Baka-julgott”]

 

Det här kommer att bli en toppenkväll. Jag ser fram emot att träffa dig!
/Fanny

Fanny Lindkvist

 


Bra att veta:

Vi kommer att använda oss av mejerier i viss mån, samt nötter. Har du specifika allergier, var vänlig att mejla mig i förväg. Det gäller även om du har frågor. Du kan också kontakta mig för att veta mer.

Anmälan är bindande och den faktura du får skickad till dig ska betalas inom 10 dagar. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till annan deltagare. Du har inte möjlighet att få tillbaka inbetald kursavgift vid avbokning.

 

Widget not in any sidebars

Sök