Veganska pannkakor

Amerikanska pannkakor till frukost – med vispad kokosgrädde och rabarberkompott

Amerikanska pannkakor är verkligen en brakfrukost som ger många mamma-plus-poäng. Det är så bra att jag har så många recept här på lesscarbs.se, det är bara att kombinera de med varandra på olika sätt så får man fram nya favoriter utan att uppfinna hjulet varje gång. Hoppas att det ska smaka. 

Jag kombinerade alltså tre recept till detta recept. Jag gillar att göra lite större satser av exempelvis vispad kokosgrädde och kompott och ha i kylen om vi vill ha något enkelt och smarrigt på helgen eller så. Kompotten går förresten bra att frysa om du vill ta hand om dina rabaraber och använda i vinter.

Jag bad min mamma ta med min plättlagg som jag fick i tidiga tonåren av min farmor och farfar. Sixten säger när han ser det: ”Åh mamma, har du hittat den i containern?” Haha! Jag är en stolt containerdykare som letar fynd (du skulle bara veta vad folk slänger i mina hoods) men just denna har jag alltså inte hittat. Men det var roligt att han tog det lite för givet. Det kommer en dag när han skäms för det.

Amerikanska pannkakor med topping

Dessa amerikanska pannkakor är min mans favorit av de olika plättrecepten jag har på sajten. De smakar verkligen plättar, steker du dem i kokosolja blir det en lite annan smak än med smör, så testa dig fram och hitta din favorit!

Mejerifria amerikanska pannkakor

Rabarberkompott

Blanda gärna i hallon eller andra bär i kompotten för omväxlings skull.

Rabarberkompott – superenkelt och snabbt

Vispad kokosgrädde

Detta recept innehåller även en Youtube-video där jag visar hur man gör. Spana gärna in den (finns i inlägget) och prenumerera på min Youtube-kanal (länk direkt till min kanal).

Vispa kokosgrädde – så gör du

Hoppas att detta var ett inspirerande inlägg och att du blir sugen på att testa. Jag vill också säga att mina barn älskar dessa plättar, så testa på dina också om du har några, eller barnbarn, syskonbarn eller liknade. Ha en fin dag, kram Fanny

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök